2025 Clonezilla Hata Yardım

Kodla Büyü

aycell42

Üye
Faz1 Akıllı Tahta da Clonezilla ile yedek alırken aşamalardan klonlanacağı belleği takıp gördükten sonra sonra Ctrl+C ile secip sonraki aşamaya geçince bu hatayı alıyorum. (Box is an unknown partiton device...) . İki harici disk ve flash bellek denedim aynı hata tekrar geliyor. Nasıl çözebilirim bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Ekli dosyalar

• IMG_20250521_141712.webp
    IMG_20250521_141712.webp
    109 KB · Görüntüleme: 40
"Save Partition" mu yapıyorsunuz? Save Disk yapmayı deneyin.
savedisk deniyorum başlıyor kopyalamaya 2 dk sonra disk bölüm hata deyip programı sonlandırıyor. Bug -siyah aynı yazıların sürekli kaydıyı- ekrana alıyor. Kayıt yaptığı diski incelediğimde kopyalanacak diskin -iki bölümlü asıl disk- D kısmındaki klasörleri hatasız alırken Windows dosyaları bulunan C kısmını hataya almış

Son düzenleme:

1- Eğer c sürücüsünün veya diğer sürücülerin adında boşluk karakteri varsa karakteri silip deneyin.

2- Clonezillanın başka bir sürümünü (varsa güncel) deneyin.

Clonezillanın hatasından kaynaklanan bir sorun bu
en son sürümü de denedim bundan bi önceki sürümü de aynı hatayı alıyorum,şimdi sürücü adlarını değiştirip tekrar denedim aynı

Benim attığım forum linkinde clonezillanın yapımcısı aynı hataya cevap vermiş ya o foruma sorun veya başka bir imaj programı kullanın. Ben mesela acronis true image kullanıyorum.

BBNET
Geri