2025 2026 5.sınıf ve 6.sınıflar

Kodla Büyü

serkan42

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar selamlar. Geçen yıl 5.sınıfların müfredatı bildiğiniz gibi değişti. Ama ingilizce ve bilişim değişmemişti. Bu yıl ise ingilizce değişecek bununla ilgili taslak öğretim programı paylaşıldı yüksek ihtimal 5 bilişim de değişecek merak ettiğim 6.sınıflar. 6.sınıflar da ingilizce değişmeden devam edecek çünkü kademeli olarak değişecek diyor görüştüğüm ingilizce öğretmenleri sizce bilişim dersimiz de böyle mi olur ? Yani bu yıl 5 ler değişir, gelecek yıl 6 lar gibi nedir fikriniz?

2025-2026 eğitim öğretim yılında çoklu yabancı dil eğitim modeli uygulayan ortaokullar için dersimiz 8. sınıflarda zorunlu olacak.
8. sınıf için hangi müfradat uygulanacak? Aşağıda 2018 yılında yayınlanan öğretim programının linki var, bu içeriği mi uygulayacağız, yardımcı olacak arkadaşımız var mı?
7.-8. Sınıflar Bi̇li̇şi̇m Teknoloji̇leri̇ ve Yazılım Dersi̇ Öğreti̇m Programı
Hocam benim bildiğim yenileme olmadı 8 lerde. Eski müfredat uygulanacak galiba

• Beğen
Tepkiler: hnf
2025-2026 eğitim öğretim yılında çoklu yabancı dil eğitim modeli uygulayan ortaokullar için dersimiz 8. sınıflarda zorunlu olacak.
8. sınıf için hangi müfradat uygulanacak? Aşağıda 2018 yılında yayınlanan öğretim programının linki var, bu içeriği mi uygulayacağız, yardımcı olacak arkadaşımız var mı?
7.-8. Sınıflar Bi̇li̇şi̇m Teknoloji̇leri̇ ve Yazılım Dersi̇ Öğreti̇m Programı
Çoklu yabancı dilde en eskiler 7.sınıfa geçmedi mi hocam?
8.sınıfa gelen oldu mu?

Hocam ben bu sene proje okuluna atandım, süreç hakkında bilgim yok o yüzden sormuştum. Peki bu sene gelen öğrencilerin derslerine girmeyeceksek, hangi sınıfların derslerine gireceğiz?

BBNET
Geri