face te il içi -il dışı gruplar vardı , oraya da yazdım fakat paylaşım yok maalesef.meslek değil hocam lise ve ortaokul, mamak yok, bir whatsapp gurubunda gördüm puanları da hocam.
face te il içi -il dışı gruplar vardı , oraya da yazdım fakat paylaşım yok maalesef.meslek değil hocam lise ve ortaokul, mamak yok, bir whatsapp gurubunda gördüm puanları da hocam.
Sıra tayinleri olaağından bu yıl iptal edilmeyecek diye okudum Hocam, ama yine dilekçe verilebilir il Mem e ...Diyelim, il içi tayinde atandı, iptal etmek mümkün mü?
Ben de benzer şekilde merak ettim ama ihtiyaç olan okullara yerleşen forumdaş yok anlaşılanMaalesef puanlar açıklanmıyor, birkaç okul vardı, tercih edebileceğim fazla okul olmadıgından, durumu merak ettim, norm durumları yüzünden.
Hocam emeğinize sağlık, Ankara-mamak meslek ,sonuç ekranı varsa çok sevinirim.Whatsapptaki tef bilisim gruplarından gelenler bunlar
Teşekkürler hocam zahmet oldu. Bursa BÖTE var mı elinizde onu merak etmiştim ben.Bursa Bilişim Teknolojileri sonuçları. Boşta 2 okul kalmış Yenişehir ve Orhaneli il dışı isteyeceklere duyurulur.
Bursa İl Milli eğitimin sayfasında atama sonuçları var ama boşta kalan oldu mu bilmiyorum bana açılmadı liste ama burada biri paylaşmıştı oradan karşılaştırabilirsiniz boşta kalan var mı diye?Teşekkürler hocam zahmet oldu. Bursa BÖTE var mı elinizde onu merak etmiştim ben.
Peki diyelim ki iptal etti benim aradığım için yerime gelen arkadaşın durumu ne olacak?Sıra tayinleri olaağından bu yıl iptal edilmeyecek diye okudum Hocam, ama yine dilekçe verilebilir il Mem e ...
Peki diyelim ki iptal etti benim aradığım için yerime gelen arkadaşın durumu ne olacak?
Ben iptal edilmeyeceğini düşünüyorum, yazıda da öyle okudum, il içi tayin klavuzu vardır onu okuyunuz, ama bu ülkede olmaz diye bişey yok, o nedenle kesin konuşmak istemedim, İlçe, İl özlük birimlerinden bilgi alabilirsiniz.Peki diyelim ki iptal etti benim aradığım için yerime gelen arkadaşın durumu ne olacak?
Evet sonradan paylaşmışlar şimdi baktım. Teşekkür ederimBursa İl Milli eğitimin sayfasında atama sonuçları var ama boşta kalan oldu mu bilmiyorum bana açılmadı liste ama burada biri paylaşmıştı oradan karşılaştırabilirsiniz boşta kalan var mı diye?
Hayırlı olsun Hocam.13 yıl İstanbul'da görev yaptıktan sonra artık 3 sene önce İstanbul'dan memleketim İzmir'deki Karabağlar Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna gelmiştim. Şimdi de Bornova Tervfik İleri Ortaokuluna 333 puan ile il içi tayinle atanmışım. Bu okul yeni yapılan bir okulmuş sanırım. Zaten tek ihtiyaç 1 görünen okul buydu. Gidip gördüm sonra tercih ettim. Evime de yakın. Nasipse bir sıkıntı olmazsa uzun süre artık burada kalmayı düşünüyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.
hocam kocaeli paylaşan var mıWhatsapptaki tef bilisim gruplarından gelenler bunlar
Kocaeli açılmadı hiç okul hocam.hocam kocaeli paylaşan var mı