2024 taigo mu 2015 tuscon mu

Kodla Büyü
İki arabayı da kullandım, taigo da kalın, maceraya gerek yok, taigo ekonomik ve konforlu bir araç, donanımda iyi. 10 yaşında Araba ile uğraşılmaz, ayrıca dizeli bile çok yakıyor tuscon un, benzinlisini demeye gerek yok zaten

2016 2017 civarı yeni kasa tiguan tavsiye ederim. görseldeki aracı kullanıyorum 2 çocukla fazlasıyla yetiyor.
1753812984629.webp

Yeni araba her zaman iyidir, fakat taigodan emin olamıyorum, Volkswagen e taigoyu yakıştıramıyorum, sanki iş olsun diye yapılmış bir suv gibi. Alma aşamasında bakmıştım. Tiguan tucson mantıklı ama neticede 10 yaşında araba ki bende 2015 tucson var meşhur, benzin lpg li. Yakıt 9 litre altını görmedim hiç :) , lpg olduğu için sorun olmuyor. Tucson da 2 tür motor var benzinli için söyleyim biri 130 beygir gdi motor, diğeri t gdi motor 180 beygir. Yakıyor haliyle. Dizelleri için tamirci dostumun ifadesi şöyle (2020-2021 gibi modeller),geçen ay 3 tane motor indirdim , bunlarda sorun mu var dedi.

Yakiti nasil hocam bir arkadasim golften borc harc buna gecti isyanlarda
yakıt şehiriçi 7 ile 7.5 arası agresif kullanım tarzında 8.5 ları hatta 9 görüyor. uzun yolda da 5 ile 6 arası yakıyor. uzun yolda araç dolu hız 120-130 arası. dizel manuel golften tiguana geçtim evet golf dizel kokluyordu en berbat trafikte bile. gel görki bebek arabasını koydunmu bagaj bitti uzun yolda 2 valiz koyunca bagaj bitti, çocuklarda bizde uzun oyüzden bize yetmiyordu. tiguan mı yayla gibi geldi. bu arada arka koltuklar öne arkaya kayar olduğu için parçalı bagaj büyüyüp küçülebiliyor.

km.sine göre değişir. Ama tuscon her zaman sorunsuz bir araçtır. Otomatik ise kavrama olayını bir sorun.

Ayağınızı yerden kesiyorsa neden tüketim çılgınlığına giriyorsunuz ki. Böyle yaparsak ihtiyaçlar bitmez ki.

mantıksız hocam. 10 yaşında bir araç artık arıza vermeye başlar. böyle bir riski almaya gerek yok bence.

ilksms
Geri