alienderaslan
Üye
Arkadaşlar il dışı haziran ayına aldındı. Puanınız kaç ? il dışı istiyor musunuz ? Sizce bu sene okullar açılır mı ?
Yapma hocam benim kıçı kırık 157 puanım var belki bi sahil kasabası olmasa da bi gitmek istiyorum artık doğudan470 Eskişehir istiyoruz ümidimiz var mı tabii ki yok
Özür dileyerek düzelttim hocamYapma hocam benim kıçı kırık 157 puanım var belki bi sahil kasabası olmasa da bi gitmek istiyorum artık doğudan
Yer konusunda ümidiniz yok sanırım, bu puanla Eskişehir her türlü olacaktır.370 Eskişehir istiyoruz ümidimiz var mı tabii ki yok
Yanlış karar olur hocam, alan şefiyseniz istifa edin. Meslek öğretmeni için en iyi yer meslek lisesidir.Arkadaşlar benimde 380 puanım var. Geçen yıl olmamıştı. Meslek lisesinde çalışıyorum ve sanki okulda bir tek bilişim öğretmeni benmişim gibi bütün işlerin bana verilmesinden çok yoruldum. Artık ortaokula geçmeyi düşünüyorum. Doğru bir karar olur mu? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
sen o puanı nasıl topladın hocam370 Eskişehir istiyoruz ümidimiz var mı tabii ki yok
Ben 10 yıl meslek lisesinde çalıştıktan sonra ortaokula geçtim hayatımdaki en doğru kararlardan biriydi diyebilirim. Gerçekten çok yorucu müfredat ,iş yükü , öğrenciArkadaşlar benimde 380 puanım var. Geçen yıl olmamıştı. Meslek lisesinde çalışıyorum ve sanki okulda bir tek bilişim öğretmeni benmişim gibi bütün işlerin bana verilmesinden çok yoruldum. Artık ortaokula geçmeyi düşünüyorum. Doğru bir karar olur mu? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Sürekli zorunlu hizmet bölgesinde çalışarak ?sen o puanı nasıl topladın hocam
Hocam ortaokulda bir BT sınıfın varsa rahatsın bence.İş yükü olarak bi meslek lisesi kadar olamaz.Arkadaşlar benimde 380 puanım var. Geçen yıl olmamıştı. Meslek lisesinde çalışıyorum ve sanki okulda bir tek bilişim öğretmeni benmişim gibi bütün işlerin bana verilmesinden çok yoruldum. Artık ortaokula geçmeyi düşünüyorum. Doğru bir karar olur mu? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Evet hocam çalıştığım okuldan da kaynaklanıyor olabilir bt sınıfım akıllı tahtalar var sadece derse girip çıkıyorum ders dışında ciddi anlamda kafamı yoran birşey yok mesela meslek lisesinde işletmeler de çok yormuştu beni artıkHocam ortaokulda bir BT sınıfın varsa rahatsın bence.İş yükü olarak bi meslek lisesi kadar olamaz.
Meslek lisesinde kılçıksız 116 saat aylık ek ders full olursa tabii. Ortaokul sanırım 72 olması lazım. Ama meslek lisesine alışan bir daha ortaokula geçmez diye düşünüyorum.Maaş farkı ne kadar oluyor ortaokul ile meslek lisesi arasi
Klavuzu okuyun. önce Türkçe öğrenin tabiSadece 12 il açık
hocam her yazana inanmayın. üstteki elemanın biri iki yıl önce 222 puanım var yazmış forumda. 2 yılda 120 puan almış kazı kazandan aldı galiba370 380 puan nasıl oluyor ya .Kaç yıllık öğretmen merak ettim.Her yıl 30 puan alsan 12 13 yıl yapıyor .13 yıllık öğretmenim 250 puanım var .
Ben mi sayın hocam?hocam her yazana inanmayın. üstteki elemanın biri iki yıl önce 222 puanım var yazmış forumda. 2 yılda 120 puan almış kazı kazandan aldı galiba