Her daim açlık sınırı üzerine çekilmiş gibi asgari ücret. Şuan açlık sınırı 7.700 tl ocakta 8250 tl falan olur. Asgari ücrette bukadar olur. Memura da %20 verirler. Memur maaşları ve asgari ücret eşitlenerek insanların memuriyet talebinin düşürülmesinin hedeflendiğini düşünüyorum. Türkiye de hiç bir dönemde kamu çalışanları alım gücü bu kadar düşmemişti. İşçi düşmanı olarak lanse edilen rahmetli özal bile çok yüksek zamlar vermiştir.Asgari ücret en fazla %32 artar 7260 TL olur bence
Memurlar için tahminim %8 normal zam + %8 enflasyon farkı + % 2 refah payı
%30-38 arası zam bekliyorum. Hatta iktidara yakın bir tanıdığım var %50 zam kesin dedi.
??%30-38 arası zam bekliyorum. Hatta iktidara yakın bir tanıdığım var %50 zam kesin dedi.
Hocam ben de duydum bunu. Hatta %70'i telaffuz edenler de varmış. Ama 70 ne kadar inandırıcı derseniz, bana göre mümkün değil. (İnşaallah yanılıyorumdur. Bir de bakmışsın vermişler. Şaşırırım vallahi.)%30-38 arası zam bekliyorum. Hatta iktidara yakın bir tanıdığım var %50 zam kesin dedi.
katılıyorum rezillik (beğenmiyorsan istifa et diyenceklere ağır konuşurum ona göre)Her daim açlık sınırı üzerine çekilmiş gibi asgari ücret. Şuan açlık sınırı 7.700 tl ocakta 8250 tl falan olur. Asgari ücrette bukadar olur. Memura da %20 verirler. Memur maaşları ve asgari ücret eşitlenerek insanların memuriyet talebinin düşürülmesinin hedeflendiğini düşünüyorum. Türkiye de hiç bir dönemde kamu çalışanları alım gücü bu kadar düşmemişti. İşçi düşmanı olarak lanse edilen rahmetli özal bile çok yüksek zamlar vermiştir.
mümkün değil bence hocam%42 - %43 net
Her daim açlık sınırı üzerine çekilmiş gibi asgari ücret. Şuan açlık sınırı 7.700 tl ocakta 8250 tl falan olur. Asgari ücrette bukadar olur. Memura da %20 verirler. Memur maaşları ve asgari ücret eşitlenerek insanların memuriyet talebinin düşürülmesinin hedeflendiğini düşünüyorum. Türkiye de hiç bir dönemde kamu çalışanları alım gücü bu kadar düşmemişti. İşçi düşmanı olarak lanse edilen rahmetli özal bile çok yüksek zamlar vermiştir.
Şu an 19.84 son iki ay da düşük gelse 25 max zam olur
4 aylık toplam enflasyon 10.59. Alacağımız fark değil. Bu iki ayda 3+3 enflasyon cikarirlar.Şu an 19.84 son iki ay da düşük gelse 25 max zam olur