Meslek ders saati 13 e düştü. Kültür derslerri arttı. Yeni ders yok yani.10. Sınıf ntp 10 rk 3 toplam 13 saatmi başka dersmi geldi
teşekkürler hocamMeslek ders saati 13 e düştü. Kültür derslerri arttı. Yeni ders yok yani.
Hocalarım şimdi bu konuyla yarım alakalı bir konu sorcağım. Bu yıl maden meslek lisesinde görevlendirildim BÖTE mezunuyum. Müdür 3 saat Seçmeli Porgramlama dersi vermiş 12. sınıflara bu bölümde bu ders okutuluyor mu benim kafam yatmadı aydınlatır mısınız ?Programlama_Ortak.pdf
drive.google.com
Bu onceden yayınlanmıştı hocam. Yenisi yayınlanır mi bilemiyorum. Çerçeve öğretim programındaki kazanımlara uygun görünüyor
Hocam o ders tüm meslek lisesi alanlarında ortak okutulabılen bir ders. Her alan seçebilir yani onu.Hocalarım şimdi bu konuyla yarım alakalı bir konu sorcağım. Bu yıl maden meslek lisesinde görevlendirildim BÖTE mezunuyum. Müdür 3 saat Seçmeli Porgramlama dersi vermiş 12. sınıflara bu bölümde bu ders okutuluyor mu benim kafam yatmadı aydınlatır mısınız ?
teşekkür ediyorum hocam.Hocam o ders tüm meslek lisesi alanlarında ortak okutulabılen bir ders. Her alan seçebilir yani onu.
Seçmeli ders tüm bölümlerde ortak dijital beceriler dersi olduğu için seçilebiliyorHocalarım şimdi bu konuyla yarım alakalı bir konu sorcağım. Bu yıl maden meslek lisesinde görevlendirildim BÖTE mezunuyum. Müdür 3 saat Seçmeli Porgramlama dersi vermiş 12. sınıflara bu bölümde bu ders okutuluyor mu benim kafam yatmadı aydınlatır mısınız ?
Planlar için teşekkürler hocam. destek için ne yapabiliriz?Arkadaşlar sitenin yıllık alan ve hosting masrafını çıkaralım. Yardımlarınızı bekliyorum
Tamamdır hocam elimizden geldiğince 🖐Hepinize yardımcı olabildiğimiz için kendimizi mutlu hissediyoruz. Sitede çıkan reklamlara tıklarsanız biz de masrafları çıkarabilir ayakta kalabiliriz. Malum ogretmen maaşı bu tip isler için yetmiyor