Arkadaşlar 9 dan 10 a geçen öğrencilerimiz yeni çerçeve öğretim programına göre yeni dalları seçecektir. Peki 10 dan 11 e geçenler eski sistemi kullanacak değil mi? Web programcılığı dalı, veri tabanı dalı v.s
Evet hocam eski 4 dal devam ediyor.Arkadaşlar 9 dan 10 a geçen öğrencilerimiz yeni çerçeve öğretim programına göre yeni dalları seçecektir. Peki 10 dan 11 e geçenler eski sistemi kullanacak değil mi? Web programcılığı dalı, veri tabanı dalı v.s
Bencede öyle olması gerekiyor hocam ancak eski dal isimleri dönüştürülmüş görünüyor aşağıdaki linkten okulunuz dallarını seçerseniz aktif dalları görebilirsinizEvet hocam eski 4 dal devam ediyor.
Bencede öyle olması gerekiyor hocam ancak eski dal isimleri dönüştürülmüş görünüyor aşağıdaki linkten okulunuz dallarını seçerseniz aktif dalları görebilirsiniz
http://mtegm.meb.gov.tr/kurumlar/
E okulda nerede görünüyor hocam.Arkadaşlar mtegm sitesinde yazılım geliştirme görünüyor e-okulda ağ - siber görünüyor
E-okuldaki bilgileri nasıl nerden düzeltebiliriz?
Anladım hocam. Biz e okula bakmamıştık. Mtegm de yazılım görünüyor sadece. Pazartesi bakabilirsem yazarım buradan.Dün müdürümle birlikte baktık. Alan dal bilgilerinde görünüyor hocam. Hem eski dallar hem yeni dallar
Bakabildiniz mi hocam?Anladım hocam. Biz e okula bakmamıştık. Mtegm de yazılım görünüyor sadece. Pazartesi bakabilirsem yazarım buradan.
Bugün bakamadık hocam. Müdür yrd. Yoğundu maalesef. Ben bakınca mutlaka yazarım burayaBakabildiniz mi hocam?
Hocam ancak bugün bakabildim. E okulda alana ait açılabilecek tüm dallar görünüyor ancak bunlar o okulda bakanlık onayı ile açılabilecek dalları ifade etmiyor.Bakabildiniz mi hocam?