15 tanesi bote lilere acik digerleri tef.İl içinde 48 açık vardı, kaç yer doldu acaba.
O nedir hocamHayır sever birileri ankbis şifresi ile girip bizimle paylaşsa güzel olur
Umarım öyle olur geçen yıl çok kötüydü sadece 2 okuldu hatırladığımBenim tahminim önceki yıllara göre daha fazla yer açılacağı. Fatihte merkezi bir kaç okul 212 ve 230 puan civarlarında tayin olmuş.
Ankara Mem diğer iller gibi pdf paylaşmıyor, öğretmenlerin ankbis şifresi var.O nedir hocam
Güzel okullar var umarım açılır ama daha bu saat oldu mebbiste başvuru görünmüyorBir çalışma yaptım. Açıklanan ihtiyaç listesine göre normu açık okullar içerisinden il içi atamada ataması yapılan okulları çıkardım.
Geriye kalan boş okulları sizlerle paylaşıyorum, 20 adet okul şu an boş(ihtiyaç) durumda. Ayrıca boş okullara atanan öğretmenlerin eski okulları da boşaldı (norm fazlası olanlar hariç) onları tabi ki göremiyoruz. Kesin boş olan okulların listesini paylaşıyorum. Tabi ki hepsini il dışına açmayacaklardır, umarım çok okul açılır. (Sarılar meslek lisesi - tef)
Ben aramayı düşünmüyorum.bazen yanıltabiliyorlarTercih yaparken okulları arıyormusunuz hocalarım.Bazı müdürler çok olumsuz konuşuyor.
İnş. HocamUmarım araştırma yapacak kadar okul açılır.
Çamlıderenin köyünde bt sınıfı olmayan müdürü bilişim düşmanı olan bir okul bile olsa yazacağımaraştırmayı düşünmüyorum
Tarifin Osmansin ortaokulu, kesin açılır hocam
Edit : Müdürü zan altında bırakmayayim, Çamlıdere nin köyü ve BT labi olmayan kısımdan yorum yaptım.
Temelli gelen olmadı ise 2 ihtiyaç var.Bir çalışma yaptım. Açıklanan ihtiyaç listesine göre normu açık okullar içerisinden il içi atamada ataması yapılan okulları çıkardım.
Geriye kalan boş okulları sizlerle paylaşıyorum, 20 adet okul şu an boş(ihtiyaç) durumda. Ayrıca boş okullara atanan öğretmenlerin eski okulları da boşaldı (norm fazlası olanlar hariç) onları tabi ki göremiyoruz. Kesin boş olan okulların listesini paylaşıyorum. Tabi ki hepsini il dışına açmayacaklardır, umarım çok okul açılır. (Sarılar meslek lisesi - tef)
Temelli Etimesgut ve bir meslek lisesinde daha 2 açık varTemelli gelen olmadı ise 2 ihtiyaç var.