G gregor-samsa Aktif Üye Mesajlar 105 2 Aralık 2020 #61 Benim de CISCO'dan bitirdiğim iki farklı kurs için Mebbis'te hala katılım durumu işlenmemiştir yazıyor. Geç oluyor galiba :/
Benim de CISCO'dan bitirdiğim iki farklı kurs için Mebbis'te hala katılım durumu işlenmemiştir yazıyor. Geç oluyor galiba :/
k45abalı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 999 4 Aralık 2020 #62 2 3 hafta sonra mebbis e işleniyormuş. bekliyoruz
sahbender Aktif Üye Mesajlar 137 4 Aralık 2020 #63 berfinigar' Alıntı: Katılım durumunuz mebbise yansıdı mı arkadaşlar? ben de hala "Katılım Durumu Henüz İŞLENMEMİŞTİR." yazıyor. Genişletmek için tıkla ... Aynı durumdayız...
berfinigar' Alıntı: Katılım durumunuz mebbise yansıdı mı arkadaşlar? ben de hala "Katılım Durumu Henüz İŞLENMEMİŞTİR." yazıyor. Genişletmek için tıkla ... Aynı durumdayız...
sahbender Aktif Üye Mesajlar 137 6 Aralık 2020 #64 Arkadaşlar hizmet içi 496 kursu için CİSCO'da sertifika üretilmiş ancak MEBBİS'te katılım durumu henüz işlenmemiştir. yazıyor. farklı olan var mı acaba?
Arkadaşlar hizmet içi 496 kursu için CİSCO'da sertifika üretilmiş ancak MEBBİS'te katılım durumu henüz işlenmemiştir. yazıyor. farklı olan var mı acaba?