bilgisayar51
Aktif Üye
2020 1. Dönem Fatih Projesi Eğitmeni Görevlendirmesi Yazısı
Son düzenleme:
Hocam,Bizim okula gelmedi yazı. Şartları taşıyorum ama daha önce görevlendirilen arkadaşlar varsa artısı eksisi nedir bilgilendirebilirse sevinirim. Ayrıca bu eğitmenler il merkezine mi çekilecek yoksa bulunduğu ilçede mi görevlendirilecek?
Bu yazı doğrultusunda bütün iller için İl MEM lerde çalışmak üzere Eğitici Formatör görevlendirmeleri yeniden mi yapılacakmış. Ben tam olarak anlamadım. Ben Sivas merkezde görev yapıyorum. Bildiğim kadarıyla yıllardır İl MEM de bu kişiler Fatih Formatörleri aynen devam ediyor. Bir de bu görevlendirmeler yıllık yapılıyordu 6 aylık değil. Henüz okula bununla ilgili bir yazı da gelmedi.
Eğitmenlik görevlendirmesi mi yoksa formatörlük mü bu?![]()
Eğitmenlik görevlendirmesi mi yoksa formatörlük mü bu?![]()
İl merkezlerinde çalışan Fatih Projesi Eğitmenleri bildiğim kadarıyla 08:00-17:00 arası çalışıyorlar. Peki bunların ekders ödemesi haftalık kaç saat oluyor. Haftalık ekders dışında bir ücret ödemeleri oluyor m? Yani okullarda yaptığımız BTR görevinden farklı bir ücreti oluyor mu? (18 saat alıyoruz biz haftada.)
Aynı şekilde İl MEM lerde çaLışan MEBBİS yöneticisi olarak görevlendirilenlerin haftalık ekders ödemesi ne kadar oluyor? İL MEBBİS Yöneticilerinin de aldıkları extra bir ücret var mı?
Haftada 3 saat nöbet ücreti de mi alamıyorlar MEBBİS yöneticileri ve İl MEM Fatih Eğitmenleri?18 saat ücret Hocam. Başka yok.
Haftada 3 saat nöbet ücreti de mi alamıyorlar MEBBİS yöneticileri ve İl MEM Fatih Eğitmenleri?
Gerçekten bir eğitmen olarak çalışabilmek mümkün mü?Başlıkta da yazdığı gibi Fatih Eğitmeni görevlendirmesi Hocam.
Mümkün Hocam.Gerçekten bir eğitmen olarak çalışabilmek mümkün mü?![]()
Hocam,Arkadaşlar 30 haziranda görev süresi dolduktan sonra. Tekrar görevlendirilmemek için dilekçe vermeye gerek var mı?
Hocam,
Görevlendirmeler 19 haziranda sona erecek. Eylülde yeniden dilekçe verilecek.
Arkadaşlar 30 haziranda görev süresi dolduktan sonra. Tekrar görevlendirilmemek için dilekçe vermeye gerek var mı?
Hocam okullardaki btrler Eylül de yeniden görevlendiriliyor. Sizinki 1 Temmuz itibariyle devam edecek.Hocam merhaba ben ilçe formatörü olarak görev yapmaktayım ve görevim 31 haziranda sonra ereceği söyleniyordu.Bende uzatmak istemiyordum il dışı tayin düşündüğüm için fakat il formatörü onayım dahilinde olmadan görev uzatmak için bakanlığa yazı göndermiş sizin soylediginize göre tekrar görevlendirme eylül ayında yapılacak bu bilgi kesin mi nerden ulaşabilirim
Hocam okullardaki btrler Eylül de yeniden görevlendiriliyor. Sizinki 1 Temmuz itibariyle devam edecek.
Hocam normalde dilekçe vermeniz gerekiyor ama sormadan uzatılması yaygın olarak yapılıyor. Ama tayin durumunuz varsa görevlendirme yapılmaması daha uygundur. Üst yazı da özellikle bu durum var.Hocam peki görevlendirmenin devamı için benim onayıma ihtiyaç yokmudur.Il formatörü benden habersiz görevlendirmenin uzatılması ile ilgili bakanlığa bildirmesi normal mi
Hocam normalde dilekçe vermeniz gerekiyor ama sormadan uzatılması yaygın olarak yapılıyor. Ama tayin durumunuz varsa görevlendirme yapılmaması daha uygundur. Üst yazı da özellikle bu durum var.