Ü
Üye silindi 110801
Misafir
İl dışı isteyecek arkadaşlar var mı?
Bu arada TEF'liyim ama pek avantaj sağlayacağını sanmıyorum.Hocam ben herhangi bir ilçe olabilir diyorum. 83 puanım var. Belki Mut, Gülnar, Çamlıyayla gelir. 3 yıl sonra il içi yaparım diyorum. Mantıklı mı sizce?
mut ,gülnar kışın yaşam şartları biraz zor.soğukta soba yakmak sorun değil diyorsanız 3 yıl sonra il içinden geçmek mantıklı olabilir.ama gün geçtikçe bizim branşta il içinden bile doğru düzgün yer açılmıyor bunu da göz önünde bulundurun derim.şu an nerdesiniz o da önemli.çok kötü bir yerde değilseniz biraz daha puan toplayıp mersinde daha güzel bir yere de gelmeyi düşünebilirsiniz.Hocam ben herhangi bir ilçe olabilir diyorum. 83 puanım var. Belki Mut, Gülnar, Çamlıyayla gelir. 3 yıl sonra il içi yaparım diyorum. Mantıklı mı sizce?
Hocam güneydoğulu olduğum halde buralardan bıktım.mut ,gülnar kışın yaşam şartları biraz zor.soğukta soba yakmak sorun değil diyorsanız 3 yıl sonra il içinden geçmek mantıklı olabilir.ama gün geçtikçe bizim branşta il içinden bile doğru düzgün yer açılmıyor bunu da göz önünde bulundurun derim.şu an nerdesiniz o da önemli.çok kötü bir yerde değilseniz biraz daha puan toplayıp mersinde daha güzel bir yere de gelmeyi düşünebilirsiniz.
Bilmiyorum ben de sonradan fark ettim. Akdeniz de açtım diye biliyorum.Konu neden Ege bölgesi illeri bölümünde?
Mersin branşların genelinde doldu.. il içinde de durum aynı idi. Sadece PDR branşında oynama oldu diğer branşlarda pek bir değişiklik olmadı. Özellikle Lise branşlarında açık hemen hemen hiç yok.. Emekli olanlardan sonra nasıl değişir durum bilemiyorum ..mersin neden böyle oldu?
Hocam güneydoğulu olduğum halde buralardan bıktım.
İş puan ile de bitmiyor. Ben liseyi Yenişehir de bir meslek lisesinde okudum. Kaç yıldır takip ediyorum Sadece 2 defa özür grubundan açıldı burası. İl içi de değil. O da 10-20 gibi komik puanlarla kapattı. Ben 300 puan da alsam 500 puan da alsam fark etmeyecek.
Özür durumum yok. Evlenmeyeceğim. İl dışı kontenjanları malum. Bu şekilde belki biraz şansım artar diye düşünüyorum...
Hocam hala düşünüyor musunuz Mersin yazmayı?ben isteyeceğim şuan 200 puanım hocam.siz nereleri yazmayı düşünüyorsunuz ve puanınız kaç acaba