erkalay Site Gezgini Mesajlar 80 12 Eylül 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, Laboratuvar ve akıllı tahtası olmayan okullar için 5 ve 6. sınıf planı olan var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar, Laboratuvar ve akıllı tahtası olmayan okullar için 5 ve 6. sınıf planı olan var mı acaba?
J jazemin Aktif Üye Mesajlar 253 14 Eylül 2018 #4 Ben de araştırıyorum. Paylaşan olursa çok memnun olurum
M mesafeli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 710 20 Eylül 2018 #7 arkadaşlar elinde olan varsa banada çok makbule geçecek
Doorbell Aktif Üye Mesajlar 103 25 Eylül 2018 #8 Bu sene müfredat neyse o program uygulanıyor diye biliyorum, labsız okul gibi bir ayrım yok
S serkan42 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,899 25 Eylül 2018 #9 Arkadaşlar lablı labsız diye bir şey yok artık. Artık kazanımlar belli yani ucu açık değil ve o kazanımlara göre ders işlemek zorundasınız. Planlar da yayınlanan öğretim programına uygun olan kazanımlara göre yapılıyor artık.
Arkadaşlar lablı labsız diye bir şey yok artık. Artık kazanımlar belli yani ucu açık değil ve o kazanımlara göre ders işlemek zorundasınız. Planlar da yayınlanan öğretim programına uygun olan kazanımlara göre yapılıyor artık.
Doorbell Aktif Üye Mesajlar 103 25 Eylül 2018 #10 peki seçmeli derslerde 7 ve 8 lerde aynı programı uygulayabilir miyiz öğretmenim? 7. sınıfta seçmeli almamış 8 lere yani
peki seçmeli derslerde 7 ve 8 lerde aynı programı uygulayabilir miyiz öğretmenim? 7. sınıfta seçmeli almamış 8 lere yani