alp mir Üye Mesajlar 38 16 Eylül 2018 #1 hayırlı akşamlar. planı hazırladım. kazanımlarla yayınlanan kitabın 2. dönemi uymuyor. ben kazanımları takip ettim. kolay gelsin. Ekli dosyalar kur1plan.rar kur1plan.rar 14.7 KB · Görüntüleme: 446
hayırlı akşamlar. planı hazırladım. kazanımlarla yayınlanan kitabın 2. dönemi uymuyor. ben kazanımları takip ettim. kolay gelsin.
E emrahsahan Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,515 16 Eylül 2018 #2 bu yıl için kitap yayınlandı mı hocam yoksa geçen seneki kitap mı?
alp mir Üye Mesajlar 38 16 Eylül 2018 #3 eba.gov.tr de geçen yılki kitap var. yeni kitap zannetmiyorum.
zulfikar1985 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,519 18 Eylül 2018 #7 Hocam, öncelikle teşekkürler. Yıllık planda ramazan bayramı tatilinin olduğu haftaya da ders koymuşsunuz, bilginiz olsun.
Hocam, öncelikle teşekkürler. Yıllık planda ramazan bayramı tatilinin olduğu haftaya da ders koymuşsunuz, bilginiz olsun.
alp mir Üye Mesajlar 38 18 Eylül 2018 #8 hocam dikkatiniz için teşekkürler. hocam 3haziran okul var. 4 hazarin saat 13:00 da tatil başlıyor 5-6-7 haziran tatil. muhtemelen 3 harian ve 4 haziran sabahı da tatil olur. ama okul göründüğü için planda gösterilmek zorunda. kolay gelsin.
hocam dikkatiniz için teşekkürler. hocam 3haziran okul var. 4 hazarin saat 13:00 da tatil başlıyor 5-6-7 haziran tatil. muhtemelen 3 harian ve 4 haziran sabahı da tatil olur. ama okul göründüğü için planda gösterilmek zorunda. kolay gelsin.