BTRKURTULUŞ
Site Gezgini
İl dışı Balıkesir isteyecekler puan paylaşalım. Bizim istememizle olmuyor gerçi inş. güzel yerler açılır. puan 132
evet hocam pilot bölge olması bizim için kötü oldu. zaten çok biyer açılmıyordu iyice azalcak sanırım.subversaa' Alıntı:122+ ile ben de 3. defa isteyeceğim. Ders saatlerinin artmamış olması ve sanırım yabancı dil için pilot iller arasında yer alıyor olması Balıkesir'de açılacak olan yerlerin sayısını etkileyecektir. Herkes için hayırlısını diliyorum.
:++:subversaa' Alıntı:Şu tahmin burada kalsın, bence yerler açıldığı an bakışımızolacak.
:mrgreen:
Umarım bizler yanılırız Hocam :++:BTRKURTULUŞ' Alıntı::++:subversaa' Alıntı:Şu tahmin burada kalsın, bence yerler açıldığı an bakışımızolacak.
:mrgreen:
Puanınız güzel hocam büyük ihtimal ilk tercihleriniz olur. Çanakkale Çanı 3 sene önce yazmıştım Çandan önceki tercihim oldu.yasemin_d' Alıntı:172 şu anki puanım. Gönen Bandırma Susurluk yazabilirim. Aslında Çanakkale ilk tercihim ama Çan ilçesine yakın olduğu için alternatif yazacağım.
hocam kaçyıldır görev yapıyorsunuz iyi puan maşallahyasemin_d' Alıntı:172 şu anki puanım. Gönen Bandırma Susurluk yazabilirim. Aslında Çanakkale ilk tercihim ama Çan ilçesine yakın olduğu için alternatif yazacağım.
lefke' Alıntı:151 puanım var ama gidemem diye tahmin ediyorum. doğu görevi diye yola çıktık af geldi 10 yıl falan olacak dönemedik hayırlısı
PınarKoylan' Alıntı:Arkadaşlar Balıkesir de il genelinde 5'lerde dersler kalktı ben de dahil bir çok kişi norm fazlası duruma düşecek. İl içinde bile birkaç okul açıldı ildışında da durum farklı olmaz diye düşünüyorum.
kafkas' Alıntı:PınarKoylan' Alıntı:Arkadaşlar Balıkesir de il genelinde 5'lerde dersler kalktı ben de dahil bir çok kişi norm fazlası duruma düşecek. İl içinde bile birkaç okul açıldı ildışında da durum farklı olmaz diye düşünüyorum.
Hocam kaynak ?
Dersler kalkar mı ya ?
PınarKoylan' Alıntı:kafkas' Alıntı:PınarKoylan' Alıntı:Arkadaşlar Balıkesir de il genelinde 5'lerde dersler kalktı ben de dahil bir çok kişi norm fazlası duruma düşecek. İl içinde bile birkaç okul açıldı ildışında da durum farklı olmaz diye düşünüyorum.
Hocam kaynak ?
Dersler kalkar mı ya ?
Kaynak il milli eğitimin almış olduğu kararı okul müdürlerinin bize sözlü olarak iletmesi. Balıkesir pilot bölge hocam tüm okullarda bu uygulanacakmış