salihertugrul
Aktif Üye
Hocam eskiden Beşevler de yapı meslek lisesi vardı . Orası mimar Sinan oldu diye duymuştum. Şimdi Web sitesine baktım. Bilisim elektronik vs var. Sanırım o okul normal mesleğe dönüşmüş.eski yapı derken hocam ?
Hocam eskiden Beşevler de yapı meslek lisesi vardı . Orası mimar Sinan oldu diye duymuştum. Şimdi Web sitesine baktım. Bilisim elektronik vs var. Sanırım o okul normal mesleğe dönüşmüş.eski yapı derken hocam ?
Anladım hocam. İnşallah iyi bir okuldur. pek araştırmadan yazmıştım.Hocam eskiden Beşevler de yapı meslek lisesi vardı . Orası mimar Sinan oldu diye duymuştum. Şimdi Web sitesine baktım. Bilisim elektronik vs var. Sanırım o okul normal mesleğe dönüşmüş.
Banada inandırıcı gelmedi. Sonuçta tek tuşla 5 saniyede bütün ogretmeleri resen atıyorlar. Ayrıca 2.aşamadan sonra niye ikinci defa valiliğe Liste gitsin iki iş olsun. Hayırlısı arkadaşlar. Rahat olun.Resen gene cumaya kaldı. imzadan çıkmadı diyorlar ama pek inandırıcı gelmedi.
Böte mezunu olup meslek lisesine atanan var mı arkadaşlar?
Tef mezunu olup ortaokula resen atanmaniz büyük bir hata. Hangi meslek lisesinden hangi ortaokula atandınız hocam?Tef mezunu ilçede en yüksek puanla ortaokula resen atandim. Düşük puanlı boteli yerinde kaldı.