Farklı okul türlerine uygun olarak hazırladığım bilgisayar bilimi yıllık planlarını sitemden indirebilirsiniz.
bilgisayar bilimi yıllık plan
Arkadaşlar içersinde Keşf@ sitesi ile bağlantı bulunan Fen Lisesi yıllık planı vardı. bir türlü bulamıyorum. elinde olan varsa paylaşabilir mi acaba. Teşekkürler...
Hocam 4 saatlik bilgisayar bilimi için zümre paylaşacaktınız ama göremedim BBNET'de.. alikara.com.tr'den de paylaşmamışsınız. Paylaşırsanız memnun olurum. Bir de kur-2 için yıllık plan hazırladınız mı? Hazırladıysanız paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler..Farklı okul türlerine uygun olarak hazırladığım bilgisayar bilimi yıllık planlarını sitemden indirebilirsiniz.
Hocam 4 saatlik bilgisayar bilimi için zümre paylaşacaktınız ama göremedim BBNET'de.. alikara.com.tr'den de paylaşmamışsınız. Paylaşırsanız memnun olurum. Bir de kur-2 için yıllık plan hazırladınız mı? Hazırladıysanız paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler..
teşekkürler hocamHocam linki yanlış eklemişim siteye. Güncelledim şimdi. (Bilgisayar Bilimi Sene Başı Eğitim Kurumu Sınıf/Alan Zümresi)
Kur-2 için henüz plan hazırlamadım. Kitabın yayınlanmasını bekliyorum.
Hangi kısım uymuyor hocam?Hocam yanlış mı anlıyorum, kitaptaki konularla sizin hazırladığınız plan uymuyor sanırım... Siz kitabı almadan önce mi hazırladınız planı