2017-2018 Bölge Zümresi yapanlar

Kodla Büyü

bilisimci61

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar 2017-2018 bölge zümresi yapan arkadaşlar bölge zümresini paylaşabilir misinzin? yoksa elinde geçen yılın bölge zümreleri de olabilir, sitede bulamadım. Paylaşırsanız sevinrim.

Hocam elinizde Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi ile ilgili Sene Başı İlçe Alan Zümresini var mıdır peki ?

Hocam merhaba ben özel okulda 1. sınıftan 4.sınıfa kadar kodlama dersi veriyorum ve benden zumre istediler. Varsa yardımcı olur musunuz ?
Merhaba .Malesef 1-4 zümresi yok hocam . Forumdaki zümrelerin kodlama ile ilgili maddelerinden 1-4 zümresi oluşturulabilir. 2.dönem konuları hep kodlama zaten . BT sınıfı varsa , BT sınıfıyla ilgili maddeler eklenebilir .Dönem ödevi konuları eklenebilir. Code.org , Scratch ,blockly gibi blok programlama yazılımlarından sıkça faydalanılacağından bahsedilebilir. Akış diyagramı konularının kağıt kesip yapıştırma gibi el becerisine dayanan etkinliklerle zenginleştirileceği .... vs . ... bahsedilebilir.

Son düzenleme:
Merhaba .Malesef 1-4 zümresi yok hocam . Forumdaki zümrelerin kodlama ile ilgili maddelerinden 1-4 zümresi oluşturulabilir. 2.dönem konuları hep kodlama zaten . BT sınıfı varsa , BT sınıfıyla ilgili maddeler eklenebilir .Dönem ödevi konuları eklenebilir. Code.org , Scratch ,blockly gibi blok programlama yazılımlarından sıkça faydalanılacağından bahsedilebilir. Akış diyagramı konularının kağıt kesip yapıştırma gibi el becerisine dayanan etkinliklerle zenginleştirileceği .... vs . ... bahsedilebilir.
Teşekkürler hocam ilk defa oluşturacağım için kafam karışıktı. Sağolun.

Geri