hayırlisi olsun hocamkamilunal' Alıntı:184-tef-kepez
görünen yerler nereleri hocam liste yayınlandı mı?canegemen' Alıntı:İl içinde Antalya merkezde ihtiyaç gözükmüyor maalesef.
şimdi gördüm hocam teşekkürler...il içine köyün köyünü açmışlar il dışı bişey kalmamış anlaşılanarifa19' Alıntı:antalya il mem den bakabilirsiniz hocam
arifa19' Alıntı:antalya il mem den bakabilirsiniz hocam
jrerkan' Alıntı:arifa19' Alıntı:antalya il mem den bakabilirsiniz hocam
Çok baktım ama göremedim hocam ildışı için de liste hazırlandı mı?
elrond' Alıntı:ben de kaşı merak ediyorum...çok mu kötü.herkes kaçmış oradan...kaşta çalışanlar... bir el atın bu başlığa :? :?
encore' Alıntı:80 puanım var zh bitti. Antalya'daki tüm okulları yazmayı düşünüyorum. Gelir mi yoksa boşa mı yazmış olurum, sayın hocalarım?
arifa19' Alıntı:encore' Alıntı:80 puanım var zh bitti. Antalya'daki tüm okulları yazmayı düşünüyorum. Gelir mi yoksa boşa mı yazmış olurum, sayın hocalarım?
Hocam geçen seneye göre daha fazla okul açık gözüküyor. sadece antalya değil izmir,bursa,mersin gibi büyük illerde de aynı durum. tercih yapanlar bu yıl daha şanslıyız. gelir mi onu bilemem ama yapmanızı tavsiye ederim..
hocam en kötü ihtimalle manavgat bes konak yibo garanti benceencore' Alıntı:80 puanım var zh bitti. Antalya'daki tüm okulları yazmayı düşünüyorum. Gelir mi yoksa boşa mı yazmış olurum, sayın hocalarım?
hayat86' Alıntı:hocam en kötü ihtimalle manavgat bes konak yibo garanti benceencore' Alıntı:80 puanım var zh bitti. Antalya'daki tüm okulları yazmayı düşünüyorum. Gelir mi yoksa boşa mı yazmış olurum, sayın hocalarım?orası biraz uzak ama sen il sınırından gir idareci olurun bt rehber öğretmen olursun görevlendirme istersin gerisini düşünme...
ilknurboteci' Alıntı:Bugun beskonak yibonun oraya rafting yapmaya gittik.manavgata 70 km.etrafta tek tuk evler var.yani manavgata her gun 70 km gider gelirim diyosaniz yazin bence
arifa19' Alıntı:ALANYA
alara şevket demirel o.o
hamduullah emin paşa o.o
Konaklı gazi o.o
MANAVGAT
belenobasi o.o
odaönü çallıoğlu o.o
60.yıl o.o
beşkonak yibo
arkadaşlar okullar hakkında bilgisi olan var mı
erkna' Alıntı:elrond' Alıntı:ben de kaşı merak ediyorum...çok mu kötü.herkes kaçmış oradan...kaşta çalışanlar... bir el atın bu başlığa :? :?
Hocam Kaş'ın kötü yanı yolu. Yol ne tarafa gidersen git uzun ve virajlı...
Sakinlik seviyorsan kafa dinlemek istiyorsan tercih edilebilecek bir yerdir. Burada tercihler belirleyici... Kimine göre küçük bir yer kimine göre doğa harikası... Elin ingilizi almanı memleketini bırakıp yerleşiyor... Uzun lafın kısası tercihler bir yerin iyi yada kötü olduğunu belirliyor :roll:
Ben Finike'deyim. Merkez okullar konusunda bilgi veremem ama batı antalya konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Tayin isteyecek herkesin haklarında en hayırlısı olması dileğiyle...![]()