erkna Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 645 18 Mayıs 2016 #31 Arkadaşlar bende de durum aynı. Ben yanıma arkadaş bulursam araba ile gitmeyi düşünüyorum. Antalya tarafından gidecek varsa iletişim kurabiliriz.
Arkadaşlar bende de durum aynı. Ben yanıma arkadaş bulursam araba ile gitmeyi düşünüyorum. Antalya tarafından gidecek varsa iletişim kurabiliriz.
E emrah1769 Üye Mesajlar 19 18 Mayıs 2016 #32 arkadaşlar benim katıldığım eğitimlerde 4 onaydan sonra sıkıntı olmadı . şuan 5 onayda verilmiş durumda büyük bir aksilik olmazsa sıkıntı olmaz hocam.
arkadaşlar benim katıldığım eğitimlerde 4 onaydan sonra sıkıntı olmadı . şuan 5 onayda verilmiş durumda büyük bir aksilik olmazsa sıkıntı olmaz hocam.
okanformula Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 865 18 Mayıs 2016 #33 mebbisinize bakın onaylar belli olmuş arkadaşlar...
Simurg_03 Aktif Üye Mesajlar 101 18 Mayıs 2016 #34 Onaylanmış. Cep telefonuna da mesajda geldi. Çınarcık'ta görüşmek üzere
E emrah1769 Üye Mesajlar 19 18 Mayıs 2016 #35 evet bilgilendirme mesajı geldi arkadaşlar. mail gelen var mı ?
B bdemirturk Üye Mesajlar 5 18 Mayıs 2016 #36 Bende izmitten geliyorum. Ama ailemle armutlu da konaklayacağım git-gel yapacağım. Konaklama ücreti için fatura isterler herhalde benden değil mi?
Bende izmitten geliyorum. Ama ailemle armutlu da konaklayacağım git-gel yapacağım. Konaklama ücreti için fatura isterler herhalde benden değil mi?
H hakansia Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 791 18 Mayıs 2016 #37 bende Bursa dan geleceğim. Onaylanmış bugün mesaj geldi.Bursa dan gidecek olan var mı?
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,767 19 Mayıs 2016 #38 bdemirturk' Alıntı: Bende izmitten geliyorum. Ama ailemle armutlu da konaklayacağım git-gel yapacağım. Konaklama ücreti için fatura isterler herhalde benden değil mi? Genişletmek için tıkla ... evet
bdemirturk' Alıntı: Bende izmitten geliyorum. Ama ailemle armutlu da konaklayacağım git-gel yapacağım. Konaklama ücreti için fatura isterler herhalde benden değil mi? Genişletmek için tıkla ... evet
..LysimakhoS.. Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 466 20 Mayıs 2016 #39 Eskişehir'den geleceğim, onaylanmış kursumuz, mesajda geldi.
erkna Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 645 20 Mayıs 2016 #40 Bende Antalya/Finike'den katılacağım. Şimdiden herkese hayırlı yolculuklar
G gakman Üye Mesajlar 10 23 Mayıs 2016 #41 Samsun'dan geliyorum. sanırım 3 kişiyiz Samsundan gelen. :?:
erkna Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 645 26 Mayıs 2016 #42 Arkadaşlar onay için gelen mesajda e-posta gönderilmiştir diyor. Kendisine e-posta gelen var mı?
Simurg_03 Aktif Üye Mesajlar 101 26 Mayıs 2016 #44 Hocam bana hem mesaj hem mail hem de 3 gün önce okula resmi yazı geldi
erkna Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 645 26 Mayıs 2016 #45 @Simurg_03 Hocam e-posta içeriğinde sadece şu gün şu kursta kursiyer olacaksınız mı diyor yoksa kurs detayları ile ilgili bilgi mi var ?
@Simurg_03 Hocam e-posta içeriğinde sadece şu gün şu kursta kursiyer olacaksınız mı diyor yoksa kurs detayları ile ilgili bilgi mi var ?
Simurg_03 Aktif Üye Mesajlar 101 26 Mayıs 2016 #46 Hocam sadece tarih yer ve kursun adı yazıyordu kursiyer olarak yazmış
erkna Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 645 26 Mayıs 2016 #47 Teşekkür ederim Hocam. Yalova'da görüşmek üzere
E emrah1769 Üye Mesajlar 19 27 Mayıs 2016 #50 Daha önce bu eğitimi alan arkadaşlardan aldığım bilgiye göre eğitimde görevli eğitmen kendi bulunduğu ilden tablet getiriyor ve eğitimlerde o tabletler kullanılıyor.
Daha önce bu eğitimi alan arkadaşlardan aldığım bilgiye göre eğitimde görevli eğitmen kendi bulunduğu ilden tablet getiriyor ve eğitimlerde o tabletler kullanılıyor.
B bdemirturk Üye Mesajlar 5 28 Mayıs 2016 #51 Arkadaşlar ben cuma aramayı unuttum arayan var mı sabah kaçta orada olacağımız konusunda. Açılış falan olur sanırım.
Arkadaşlar ben cuma aramayı unuttum arayan var mı sabah kaçta orada olacağımız konusunda. Açılış falan olur sanırım.