Mesaj attın mı hocam? Ben akşam üzeri attım belki yarın bir değişiklik olur. Umarım emeğine boşa gitmezceryancu' Alıntı:bende 3 gündür bekliyorum![]()
Aynen hocam. Herkes 2 saat sonra öğrenmiş. Anlamadım neden böyle oldu.md4483' Alıntı:Ortalama sonuç yazıyor sınav sonuç bölümü boş görünüyor
denizlerb' Alıntı:Ben 3 gun once tamamladim. Maksimum ve ortalama puan var. Egitim yayindan cekilince sonuc çıkar diye dusunmustum.
Belki onlarda ortalamaya bakmislardirrose_tek' Alıntı:denizlerb' Alıntı:Ben 3 gun once tamamladim. Maksimum ve ortalama puan var. Egitim yayindan cekilince sonuc çıkar diye dusunmustum.
2 saat sonra öğrenmiş arkadaşlar hocam.
sınav sonucunda mı yazıyor bu? yoksa ortalama puanda mı?ercinc98' Alıntı:89,99
vaw. 27 doğrum varmış.![]()
Benim sınav sonucu 4 gün gectikten sonra şu an itibariyle görünüyo hocam.rose_tek' Alıntı:Mesaj attım ancak cevap yok. Sınav sonucumu halen görememekteyim. Bakalım nolcak. Umarım boşa gitmez.
denizlerb' Alıntı:Benim sınav sonucu 4 gün gectikten sonra şu an itibariyle görünüyo hocam.rose_tek' Alıntı:Mesaj attım ancak cevap yok. Sınav sonucumu halen görememekteyim. Bakalım nolcak. Umarım boşa gitmez.
denizlerb' Alıntı:sınav sonucunda mı yazıyor bu? yoksa ortalama puanda mı?ercinc98' Alıntı:89,99
vaw. 27 doğrum varmış.![]()