2016000009 Nolu KursU BİTİREBİLEN VAR MI ACABA?

Kodla Büyü
Dersleri izlerken screen-shot(print scrn) al Word e kaydederek devam et. zaten 30 tane soru var. 45 dk zaman veriyor. Zaman çok geliyor zati. aldığın screen shot lardan da faydalanarak 80 üstü not rahat alısın.

Sınav esnasında eğitim tekrar izlenebiliyor. Konu ağacından istenilen konu başlıklarına bakabilirsiniz. Süre yeterli geliyor.

yaw arkadaş ön test ne öyle ya kendimle görüşmemi istiyor destek almamı istiyor. :puhaha:

ya arkadaşlar "ses bitmeden bir sonraki derse geçemezsiniz" deyip duruyor. ses bitti oysaki. ilerleyemiyorum. kaç defa yeniden başlattım olmadı. konu ağacından da olmuyor. hatam ne acaba?

fatih22222' Alıntı:
yaw arkadaş ön test ne öyle ya kendimle görüşmemi istiyor destek almamı istiyor. :puhaha:

Bu aşamadan sonra tüm ciddiyetimi kaybettim hocam bende :D açıkçası dinlemedim eğitimi

80 aldım :/

ön testte bazı soruları boş bıraktım. kendimle görüşmek,kendimden yardım almak vs. saçma geldi. bu anket diğer branşlar için olmalıymış. kursa katılan gruptan haberleri yok muydu acaba??

Değerlendirme kısmında eğitim esnasında sorulan sorulardan soru varmı? Buraya 1 kez girme hakkımız var galiba?

ne kadar genel hazırlanmış bir eğitim yahu.
ankette bt eğitmenlerinden yardım alıyor musunuz diye soruyor?
fatih projesinin amaçlarında vs bahsediyor. teknoloji eğitimi veriyor. ben bunun "eğitici eğitimini" almışım bu nelerden bahsediyor...
bt öğretmenleri için eğitim başka bir aşamadan başlamıydı.

okoyun' Alıntı:
ya arkadaşlar "ses bitmeden bir sonraki derse geçemezsiniz" deyip duruyor. ses bitti oysaki. ilerleyemiyorum. kaç defa yeniden başlattım olmadı. konu ağacından da olmuyor. hatam ne acaba?
Hocam aynı sahnede birden fazla terimi açıklarken ses bitmeden diğerine geçilebiliyor. Benim gibi uyanıklık yapıp son terimin sesini dinleyerek geçmeye çalıştınızsa başa dönün ve hepsinin bitmesini bekleyin...;)

BBNET
Geri