2016000009 No'lu Kurs illet etti...

Kodla Büyü

papamuerte

Üye
Kursta bulunan EBA DERS EĞİTİMİ modülünün 20. sahnesini 10 defa üst üste izledim, sistemi kapatıp açtım izledim, pcyi kapatıp açıp izledim, gittim bi çay sigara yapıp geldim izledim. Her seferinde bitirip diğer sahne butonuna tıkladığımda, süre dolmadan diğer sahneye geçemezsiniz diyor. Hasta etti beni. Zaten tabletin nereden açıldığını, etkileşimli tahtanın beyaz tahtanın arkasında olduğunu falan bilmediğimi öğreten bir eğitim olmuş, ufkum öyle bir açılıyordu ki birden artık eğitime devam edemeyeceğimi söyleyen hain bir mesaj beni durdurdu :verymad: :verymad: :verymad: .

Konuyla ilgili bilgisi olan herhangi bir sevgili öğretmenim, lütfen beni aydınlatır mı?

Edit: An itibariyle aynı sayfada 30 dakika bekledikten sonra geçmeyi başarabildim. Vaktinizi aldığım için özür dilerim.

gerçkten bazen ses önden veya geriden geliyor. Bazı dersler uzuuun süre açılmasını beklemek gerek.

Aslında hiç bilmeyenler için iyi velhasıl, hiç bilmeyen için hızlı geçiyor. tekrar tekrar izlemeleri gerek.

yanıyosun fuat abi' Alıntı:
genelde bir önceki sahneye gelip sonra ileri dedikten sonra geliyordu hocam. hızını aldırıp vurdurmak gerekiyor sanırım:)
Sabah sabah gülmek için bulduğum nadir fırsatlardan biri oldu. :puhaha: :++:

hocam dowloand programı varsa pasif yapıp izleyin bende de aynısı oldu bu sekilde çözüm buldum:)

aziz.gumus' Alıntı:
önceden basvuru yapmak mı gerekiyordu bu kurs için ? yoksa herkesin katılması zorunlu mu su an?

hocam önceden mebbis üzerinden başvuruları aldılar. duruma göre onaylayıp lms.eba sistemine yüklediler kursu, zorunluluk yok

82. sayfada takıldı kaldı. Sahnedeki aksiyonu tamamlamadan bir sonraki sahneye geçemezsiniz diyor. Fakat yapılacak herhangi bir şey yok sahnede. Ne yapabilirim sizce?

BBNET
Geri