ZeynepAnik
Üye
Bu sınavdan başarısız olunca noluyo?
Hocam tüm asamalari tamamlamadan sınav acılmıyor zaten.yataylimit' Alıntı:Sınava girip geçer not almak yetiyor mu yoksa tüm aşamaları tamamlamak mı gerekiyor? Açıklayıcı bir bilgi göremedim, kimse de bilmiyor sanırım![]()
Basarili olursaniz mebbis hizmetici egitim modulunuze kurs katiliminiz işlenir. Basarili olamazsaniz işlenmez. Baska ne olabilirdi ki?ZeynepAnik' Alıntı:Bu sınavdan başarısız olunca noluyo?
Teselli olarak piskevit yiyyoruzZeynepAnik' Alıntı:Bu sınavdan başarısız olunca noluyo?
denizlerb' Alıntı:Hocam tüm asamalari tamamlamadan sınav acılmıyor zaten.yataylimit' Alıntı:Sınava girip geçer not almak yetiyor mu yoksa tüm aşamaları tamamlamak mı gerekiyor? Açıklayıcı bir bilgi göremedim, kimse de bilmiyor sanırım![]()
denizlerb' Alıntı:Hocam ben tamamlamadan ara ara baktim sinav aktif olmadi. Hepsi bitince tıklanabilir hale geldi.
karinca_52' Alıntı:kurslar mebbise işlenmiş
1) Kişisel Bilgiler Modülühcrturk' Alıntı:not mu görünüyor hocam mebbis te ben bulamadım. menu basamaklarını yazar mısınız?
kily' Alıntı:Abiler ...29 nolu Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu na kabul edilmisim
Yarın başlıyor anladigim kadariyla videolar çıkacak izleyecez.
biraz bilgi verseniz ne kadar bu videoların uzunluklari sınav zor mu ? Günlük bi kota var mı yoksa hepsini aynı gün izleyip sınava geçilebilir mu
Mesela çocuklar uygulama yaparken açıp izlemem (dikkat edemeden) yeter mi ?
ben başladım hocam, 129 video var şu an 89 dayım. sorulara henüz bakmadım umarım sıkıntı olmadan geçerizkily' Alıntı:tşk ederim hocam
varmı forumdan benden başka 29 nolu kursta olan? ayrı başlık açmayalım burdan takipleşiriz :?:
evet, kesinliklealbatros44' Alıntı:bu kurslar katılmak için mebbisten başvurmak mı gerekiyor acaba ?