volkantb' Alıntı:dostum çok iyi iş çıkartmışsın tabi temelleri ÇETO tarafından atılmış bir bilişim öğretmeni ne de bu yakışırdı. :alkis: :alkis: :alkis:
nurhayat' Alıntı:bunları görünce kendimi çok yetersiz hissettim yineelinize emeğinize sağlık hocam, tebrik ederim :alkis:
Sargon' Alıntı:volkantb' Alıntı:dostum çok iyi iş çıkartmışsın tabi temelleri ÇETO tarafından atılmış bir bilişim öğretmeni ne de bu yakışırdı. :alkis:
Eyvallah kardeşim sağlam güldürdün beni![]()
girdap08' Alıntı:Sargon' Alıntı:volkantb' Alıntı:dostum çok iyi iş çıkartmışsın tabi temelleri ÇETO tarafından atılmış bir bilişim öğretmeni ne de bu yakışırdı. :alkis:
Eyvallah kardeşim sağlam güldürdün beni![]()
SAU-BOTE ' ciler istila etmiş burayı. :++:
Tebrikler Sercan
lego mindstorms'dan bahsediyorsun galiba hocam. Bir fikrim yok ancak bu sene tübitak başvurumuz onaylanırsa bir adet almayı düşünüyorum.bidene' Alıntı:lego programlamayla yapılan robot projeler var.
bilgisi olan var mı.
japcann' Alıntı:arkadaslar merhaba asgari kaç proje ile katılabiliyoruz bilgisi olan var mı. çağrı metninde 1-4.bölge okulları 10 araştırma 10 robotik yazıyor
bloodtwister' Alıntı:vay arkadaş...gerçekten helal olsun hocam tebirkler. peki arduino öğretmek için hangi kitabı kullandınız sayın hocam paylaşırmısınız???
bidene' Alıntı:lego programlamayla yapılan robot projeler var.
bilgisi olan var mı.