2016 Mühendislik Sınavı sonrası gelişmeler...

Kodla Büyü
zor da nasıl zor.
son süreçte elimden geldiğince çalıştım.
alese hiç bakmadan girip 75-79 arası alıyordum son senelerde.
bunu niye mi söylüyorum şunun için:
MTS de son 5 evet son 5 dakika kala ancak 24-25 soru yapabilmiştim. onun dışında da 6-7 soruya bakma fırsatım oldu ancak. yani sürenin tamamı ama sınavın yarısı anca eşleşti.
tabi ki son 5 dakika da soruları okumadan sadece cevap şıklarının işaretlemelerini yapmam gerekiyordu ki ben de öyle yaptım. onu yaparken iki tane bağlı işlem sorusu denk geldi gördüm onları yaptım ki ikisi 1 dk mı aldı. yani çok çok az sayıda soru kısa sürede çözülebiliyordu kalanları çok çok uzun süreler gerektiriyordu.
 
Harbi ne biçim sınavdı ben kendmden şüphelenmiştim herkesin durumu aynıymış. O değilde boş kalan soruları atmaya bile vakit kalmamıştı gözetmen kaptı kitapçığı
 
sorma hocam ya. son 5 dakikada soruların yarısı boş olunca ki kalanların da hepsi çözülememişken acayip moralim bozuldu. bir de uzun sürecek gibi gelen soruyu anında es geçtim. daha kolay sorular varsa onlara bakabileyim diye ama nerdee. bir de soruların tamamı açıklanması gerekmiyor mu artık. mahkeme kararı vardı artık öyle hatırlıyorum niye yüzde onunu açıkladılar ki bunlar.
 
Geri
Üst