caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,547 15 Ekim 2016 #1 https://gis.osym.gov.tr/Yetki/Giris
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,026 16 Ekim 2016 #5 Re: Ynt: 2016 Kpss Lise Gozetmenlik Başvuruları Başladı! Mobilden bakamadım Sınav ne zaman?
U ulubey38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 485 16 Ekim 2016 #7 Tesekkurler. Oncekinden haberim olmadi kacirmistim. Buna basvurabildim. Cok giren var galiba nerdeyse tum okullarda sinav var
Tesekkurler. Oncekinden haberim olmadi kacirmistim. Buna basvurabildim. Cok giren var galiba nerdeyse tum okullarda sinav var
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,026 16 Ekim 2016 #8 Re: Ynt: 2016 Kpss Lise Gozetmenlik Başvuruları Başladı! akdenizkanki' Alıntı: Sınav 20 kasım pazar günü hocam Genişletmek için tıkla ... Oooo daha bir ay varmış.Bilgi için teşekkürler. Dikkatimi çekmişti zaten. Sabah erken saatte, yolumun üzerindeki Lise kapısının dışından bile belli olan, çok uzun müracaat kuyrukları vardı. Sanırım oldukça fazla bir okulda sınav var. Hazırlık, erken başlamış.
Re: Ynt: 2016 Kpss Lise Gozetmenlik Başvuruları Başladı! akdenizkanki' Alıntı: Sınav 20 kasım pazar günü hocam Genişletmek için tıkla ... Oooo daha bir ay varmış.Bilgi için teşekkürler. Dikkatimi çekmişti zaten. Sabah erken saatte, yolumun üzerindeki Lise kapısının dışından bile belli olan, çok uzun müracaat kuyrukları vardı. Sanırım oldukça fazla bir okulda sınav var. Hazırlık, erken başlamış.
toprak60 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 951 16 Ekim 2016 #9 Sayın hocalarım, sınav başvuruları başladığı zaman sizi bilgilendiren uygulamalar var. Tavsiye ederim LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın hocalarım, sınav başvuruları başladığı zaman sizi bilgilendiren uygulamalar var. Tavsiye ederim LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi