sende benim gibi oldukça bunalmışa benziyosun hocam bulunduğun konumdanbilişim21' Alıntı:2016 il dısı istanbul iste
yecekler bu başlık altında toplanalım arkadaslar
direkt hanımköye değil de ona yakın komşu bir ile yerleşmek daha mantıklıyusufcuk51' Alıntı:doğrudur hocam ben batıdayım ama iple çekmeye başladım tayin dönemini büyük salaklık etmişim hanımın memleketine yakın bi yere gelerek bir gün dayısı öbür gün halası bir gün dıdısının dıdısı anası babası zaten mekik dokuyor okul olsaydı dedim keşke bugün :x
valla hocam direkt değil arada 40 km var ama az olmuş bi 10 katına çıkarmayı düşünüyorum ildışı tayinledengem' Alıntı:direkt hanımköye değil de ona yakın komşu bir ile yerleşmek daha mantıklıyusufcuk51' Alıntı:doğrudur hocam ben batıdayım ama iple çekmeye başladım tayin dönemini büyük salaklık etmişim hanımın memleketine yakın bi yere gelerek bir gün dayısı öbür gün halası bir gün dıdısının dıdısı anası babası zaten mekik dokuyor okul olsaydı dedim keşke bugün :x![]()
bilişim21' Alıntı:Eger mayın yüzünden 3. Senemde de ölmezsem açarım hocam.
Puanınız..kaç..hocam?tubilubba' Alıntı:Ben de İstanbul yazacağım inşallah hayırlısı olur
fkosanay' Alıntı:100 puanla silivri yazacağım.
SeA_' Alıntı:fkosanay' Alıntı:100 puanla silivri yazacağım.
il içinde sadece liseler açılmış o da 3-4 adet
halk eğitim de 2 adet istiyor lise mi yazacaksınız ortaokul mu hocam