A ahmetismet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,023 17 Mayıs 2016 #1 http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2016_05/17104838_iller_arasi_duyuru.pdf
G guner1453 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 534 17 Mayıs 2016 #3 Ben zorunlu hizmetten es dolayisiyla erteletiyorum her yil.bunu en gec ne zamana kadar belgelendirmem gerek milli egitim mudurlugune
Ben zorunlu hizmetten es dolayisiyla erteletiyorum her yil.bunu en gec ne zamana kadar belgelendirmem gerek milli egitim mudurlugune
loperselim Aktif Üye Mesajlar 262 17 Mayıs 2016 #4 İstediğiniz şehirlere gidersiniz inşallah arkadaşlar.
bote_erz Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,402 17 Mayıs 2016 #6 tayin isteyeceklere Haklarında Hayırlısı olur inşallah
P pandoraninkutusu Site Gezgini Mesajlar 78 18 Mayıs 2016 #7 il içinde tercih yapıp ataması gerçekleşenler il dışı tercih yapamaz dememişler? şu konu bir açıklığa kavuşsa artık.. il içinde yer değiştirince il dışı tayin isteme hakkımızı ne hakla elimizden alabiliyorlar?
il içinde tercih yapıp ataması gerçekleşenler il dışı tercih yapamaz dememişler? şu konu bir açıklığa kavuşsa artık.. il içinde yer değiştirince il dışı tayin isteme hakkımızı ne hakla elimizden alabiliyorlar?
mayhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 823 18 Mayıs 2016 #8 anladığım kadarıyla bu sene başında il dışından eş özrü ile gelenler ildışı isteyemiyor değilmi not: bu sene doğu görevi 3. yıl bitiyor
anladığım kadarıyla bu sene başında il dışından eş özrü ile gelenler ildışı isteyemiyor değilmi not: bu sene doğu görevi 3. yıl bitiyor