2016-2017 Toplu Sözleşme Görüşmeleri Başladı

Kodla Büyü

ilkayla

Aktif Üye
Şu anda AHaber canlı aktarıyor.

Hayaller Paris Hayatlar Hüsran olmaz inşallah demekten başka birşey gelmiyor aklıma.
Hoş nede olsa uzlaşma sağlanamayacak. Daha erken takip etmek için.

Arkadaşlar bu senede istenilen ücretler haklar alınmazsa yetkili sendika ya üye olan arkadaşlardan ricam sendika ya tepkilerini koyup istifa etmeleri

Hangi sene istediğimizi alabildik ki hocam bu sene alalım.
Yine verecekler kucağımıza %4' ü, sonra fazlasıyla geri alacaklar.
Ve bizde yine eyvallah diyeceğiz.

Hocam ne istifa etmesi adamlar uckurusun derdindemi 4 mus 5 mis onari bozmaz koltuk kapsinlar akrabalarina es dostlarina masa basi is bulsunlar hatta herseyi gevtim bir kac ihale alip zaten masada kaybettiklerini telafi ederler.
Benim onlardan tek ricam istifa falan degil;
Memnun olmadiklari halde malum sendikada kadiklari halde carsida pazarda yok o oyle bu boyle diye begenmeyio milletin kafasini sisirmesinler.maymun gozunu acti milleti salak yerine koymasinlar.gidip kendi dusuncedeki insanlari ile sohbet muhabbet etsinler

e.kurt' Alıntı:
Arkadaşlar bu senede istenilen ücretler haklar alınmazsa yetkili sendika ya üye olan arkadaşlardan ricam sendika ya tepkilerini koyup istifa etmeleri
Nerdeeee.
İnsan psikolojisi misali gorevini yapmayinca başka gorevler edinen sendika.
Hak aramanın h'si yok, rabia mursi diye dolanirlar ortalıkta.

%4 ile biter bu iş, boşuna haberleri takip edip sinir strese girmeye gerek yok.

2005 den sonra başlayanlar için 1 derece verilmesi ve eş durumunda 3 yıllık sgk şartı esnetildi. İlk günün bilançosu...

ucamus' Alıntı:
2005 den sonra başlayanlar için 1 derece verilmesi ve eş durumunda 3 yıllık sgk şartı esnetildi. İlk günün bilançosu...
Hocam canlı mı izliyorsunuz ? Bu bilgiye nasıl ulaştınız. Haber sitelerinde göremedim henüz.

mesele görüşmede onay vermek ya da kabul etmek değil.onunla ilgili kanunu hazırlamak.bu anlamda yıllardır 1 derece konuşulur.hoş verseler ne halta yarar...

2005'den sonrası ifadesi canımı sıktı biraz..

2005 Şubatta görev başladım ve 2005 ocakta verilen dereceyi kaçırdım doğal olarak (en son o zaman verilmişti sanırım)

2005 sonrası diye 2006 ocak diye verilirse yine kaçıracağım :?

Memurun en çok hak alabileceği görüşme budur... malum erken secim vs ihtimali var.. Bu seneki görüşmelerden de iiyi bir sonuç çıkmazsa arkadaslar malum sendikadan istifa ederlermi bilmem.. yoksa birdahaki görüşmelerde zammı değilde indirimi tarrişırız :P

En dusuk memur maasi 2323 liradan 2900 liraya yukselecek gibi bisi duydum haberden kesk'in istedigi. Ama benim anlamadigim bunlar brüt demi en dusuk memur maasini bile alamiyorum suanda ondan soruyorum :)

ben bu tiyatroyu çok seviyorum..her defasında izlemek daha iyi bir güzel oluyor :puhaha: :puhaha:

Arkadaşlar 4 senelik fakülte mezunu olup en az maaş alan memur hangisidir?
Cevabı bilmeyen var mı?
Sayı bakımından en çok sayıya sahip memur hangisidir? Bilmeyen var mı?
Gücümüzün farkına varabilirsek istediğimizi alabiliriz ama sendikalar memurun çıkarına hareket etmesi lazım.

Diğer kamuda çalışan bütün memurlar iyileştirme zammı aldı geçen senelerde biz öğretmenler sadece Seyyanen 75 lira aldık. O para da vergi diliminde gitti.
Yeni başlayan bir polis mühendis asker en az 3000 lira civarında işe başlıyor.
Okulunuzda 25 senelik öğretmenin aldığı parayi bilen var mı ?
Yoksa ben söyleyeyim 2565 lira civarı.
Gelde isyan etme.

e.kurt' Alıntı:
Arkadaşlar 4 senelik fakülte mezunu olup en az maaş alan memur hangisidir?
Cevabı bilmeyen var mı?
Sayı bakımından en çok sayıya sahip memur hangisidir? Bilmeyen var mı?
Gücümüzün farkına varabilirsek istediğimizi alabiliriz ama sendikalar memurun çıkarına hareket etmesi lazım.
Peki yetkili sendika kim biliyor musunuz?

DaMieN' Alıntı:
2005'den sonrası ifadesi canımı sıktı biraz..

2005 Şubatta görev başladım ve 2005 ocakta verilen dereceyi kaçırdım doğal olarak (en son o zaman verilmişti sanırım)

2005 sonrası diye 2006 ocak diye verilirse yine kaçıracağım :?

Hocam sıkılmayın, Almayanlara verecekler :) Bizi es geçmezler zaten bizim gibiler için verilecek :)

BBNET
Geri