Arkadaşlar ben hala giremiyorum kursa. Ne yapmam gerek??
kisnorbo' Alıntı:arkadaşlar soruların net yada diğer ortamlarda paylaşılması yasak. yasal sorumluluğu var. yoktan yere bu riske giremem. kimse girmez. Daha önce fatih güncelleme eğitimi alan arkadaşlar bilirler bunu. Sınava inanın zor değil. yoruma dayalı. slaytlara sadece bakarsanız 3-5 soru yaparsınız. ama itiraf edeyim ben kursun yarısından itibaren hiç dinlemedim. akıl yürütmeyle yaptım. 80 aldım. Mashal mcluana dikkat edin. önemli tarihlere dikkat edin. kolay gelsin.
rahmiulusoy' Alıntı:Sisteme giremeyen arkadaşlar önce mebbis'e girip şifrelerini değiştirsin, sonra yeni şifreleriyle sisteme girmeye çalışsınlar. Ben problemi bu şekilde çözdüm.
öyle bir hataya denk gelmedim hocam .... mozilla ile dene istersen.....bahhele' Alıntı:çok acil yardıma ihtiyacım var. 6. bölümde son sayfada değerlendirme yaparken şıklar üst üste geliyor ve bu yüzden sürekli yanlış çözmüş oluyorum soruları..sar baş yaptırıyor sistem. deliricem. bu başına gelipte aşan varmı? yoksa kursu geçemeyeceğim
soruyu kapattım gizlilikten dolayı. görmeniz açısından
redeemthepast' Alıntı:so nn sınav çok zor mu? Söyleyin ne olur? Adam gibi dinleyememiş olabilirim dersleri bölüm sonu soruları gibi mi?