berkekaya' Alıntı:
Hocam eşimizle gidersek gezi planı oluyor mu yoksa kurs yogun mu geçiyor.
hocam kurs gerçekten yoğun oluyor. biz bunu bilmeden gittiğimiz için afalladık. sadece bir günün öğleden sonraki kısmında gezi planı yaptılar. 35 tl karşılığında birkaç yeri gezdik. şahaneydi gezi. kesinlikle katılın. ama şunu söyliyeyim sırf o gezi planı için aksayan dersi diğer günlere blok olarak ekliyorlar
haberiniz olsun. enstitü harika. sosyal olanaklar da var. masa tenisi, play station vs, voleybol, basketbol, yüzme havuzu, kafeterya. en önemlisi de önü deniz arkası yeşil...
specal hocam, orada yaklaşık 5-6 civarıydı galiba laboratuvar var. istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. laptop götürmemiştim ben. bi eksikliğini hisstmedim. enstitü oldukça büyük bir alan. lojmanları, eğlence alanları, ymek salonu, eğitim binaları hepsi aynı yerde. kampüs gibi düşünün. ön bilgi gerekmiyor hocam. zaten tahtayı sadece eğitimin son günü sunumunuzu yaparken kullanacaksınız. o arada da pratik yaprsınız sıkıntı olmaz
uysal hocam sorunuz konusunda şöyle diyeblirim. etkileşimli sınıf yönetimi kursunu alabilmek için eğitimde teknoloji kullanımı kursunu alıp fatih projesi eğitmeni olmanız gerekiyor. sınıf yönetimi kursunu henüz alamadğım için içeriğini bilemiyorum.