Dikkatimi çekmemişti. Teşekkürler :+1:suvari58' Alıntı:Aşağıdaki SeekBar ilerleyip bitmeden bir sonraki derse geçemiyorsunuz,buna videolu derste dahil.
Hoş bişey değil tabi ki! Neden bekleyeyim ki!!!
Dikkatimi çekmemişti. Teşekkürler :+1:suvari58' Alıntı:Aşağıdaki SeekBar ilerleyip bitmeden bir sonraki derse geçemiyorsunuz,buna videolu derste dahil.
Hoş bişey değil tabi ki! Neden bekleyeyim ki!!!
sukrugaya' Alıntı:2015000120 numaralı haziran için basvuru yaptım ama egitimler bana da eklenmiş :?:
hocam biz bekleriz o konuda sıkıntı yok. bazı arkadaşlar eğitime başladığını söyleyince acaba biz yanlış adresten mi giriyoruz veya atladığımız bir işlem mi var gibi sorular oluştu.aydınDr' Alıntı:Değerli meslektaşlarım
Egitim süresinde bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum
Biraz daha sabirli olur ve bir kac gun beklerseniz sistemin duzelecegi ve derslerin akisinin saglanacagi kanaatini tasimaktayim
Basarilar
YAZEN' Alıntı:Eğitim bitti ama bitirme yüzdesi 50 görünüyor, neden acaba.... Bide dokümanlara giremiyorum, geçici bir hata oluştu diyor, siz girebiliyor musunuz....
karinca_52' Alıntı:sukrugaya' Alıntı:2015000120 numaralı haziran için basvuru yaptım ama egitimler bana da eklenmiş :?:
bende öyle ama baktım açık bitirdim![]()
g.cetin.66' Alıntı:bende durum bu.
hatta diğer güncelleme eğitimini bile %50 ye düşürdü![]()
hakansia' Alıntı:Sabah kurs görünüyordu. bir kaç video ilerledim. şimdi baktım eğitim kaybolmuş. ne oldu anlamadım.
MD42' Alıntı:ben öğlen girdim baktım eğitim açık. ilk sayfaya bakıp kapadım. sonra okulda yine açtım %50 dedi. hata mesajı verdi düzgün çıkış yapılamadı diye. sonra düzeldi. okulda biraz daha izledim. sonra kapadım . eve geldim. Aaaa. eğitim kaldırılmış gözükmüyor!!!
MD42' Alıntı:Bende açıkmıştı öğlen, ancak şu an gözükmüyor hiç
ommer' Alıntı:bendeki eğitim kayboldu.
Eğitime girebilen varmı?
g.cetin.66' Alıntı:bende durum bu.
hatta diğer güncelleme eğitimini bile %50 ye düşürdü![]()