ramo87' Alıntı:Fatin güncelleştirmeleri gibi mi
Hocam bu dediğiniz dışında herhangi bir şey yapmamıza gerek yok değil mi?g.cetin.66' Alıntı:lms ye girip sadece giriş yapmanız yeterli eğitim hala açılmamıs.zaten zaman kavramı yok arkadaslar gunduz okulda olursun aksam bos vaktınde evden ızler yada dınlersın .
sumunu' Alıntı:beni de okuldan aradılar 4 te.ilçe aramış pazartesi Ankara'da olacakmışım. gidip tebliğ alacakmışım. Kafanız mı güzel dedim.
ylmzyklmz' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
Başvurum onaylanmış, ptesi başlıyoe ve 24 mayısa kadar devam edecek. Uzaktan eğitim ile yapılacak.
Okula gitmek şart mı ,acaba izinlimiyiz , bu konuda bilgisi olan var mı?
afsinbey' Alıntı:ylmzyklmz' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
Başvurum onaylanmış, ptesi başlıyoe ve 24 mayısa kadar devam edecek. Uzaktan eğitim ile yapılacak.
Okula gitmek şart mı ,acaba izinlimiyiz , bu konuda bilgisi olan var mı?
Bilişim Öğretmenlerinin böyle sorular sorması komik geliyor arkadaşlar![]()
bu adresten giriş yapamıyorum hata veriyor . bana mebbis üzerinden gelen adres şuramo87' Alıntı:http://lms.eba.gov.tr/
YAZEN' Alıntı:Mebbisten başvuru yapmış olması ve onaylanmış olması lazım, mebbisine bir baksın, kendisi başvurmamışsa bile fatih eğiticisi ise resen de almış olabilirler, onun dışında mesaj gelmemesi lazım.....
hocam bizde hiç görünmüyor dahaerfatm' Alıntı:Ben bugün giriş yaptım, öncesinden haberim yoktu. Tanımlanmamış görünüyor