2015000036 - FATİH Projesi - Etkileşimli Sınıf Yönetimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 747
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ü

Üye silindi 747

Misafir
2015000036 - FATİH Projesi - Etkileşimli Sınıf Yönetimi Eğitici Eğitimi Kursu
Bu kurs için 4. onayı yapılan var mı? iptal onay yapılmamış ama alt tarafa vazgeç seçeneğini koymuşlar.Bu onaylanmadı anlamına geliyor galiba.

Benimde aynı hocam,red edilirse gerekçesiyle yazıyor.Şu an bekleyecez öğleden sonra belli olur kanımca

geçen hafta yalovada eğitimdeydim.Necdet Sarı hocamız bize bu kurs için eylül ekim gibi olanlara başvurun dedi. Kursda gösterilecek programda sıkıntı varmış. Başka program gösterilecekmiş, bu yüzden nisan ve mayıstaki kursları iptal edeceğiz demişlerdi.

sayın hocam eğer başvurunuz kabul edilmezse
O/O/O/R/B şeklinde görünecektir mebbis hizmet içi eğitim başvuru ekranınızda.

kolaylıklar dilerim.

ok_series' Alıntı:
geçen hafta yalovada eğitimdeydim.Necdet Sarı hocamız bize bu kurs için eylül ekim gibi olanlara başvurun dedi. Kursda gösterilecek programda sıkıntı varmış. Başka program gösterilecekmiş, bu yüzden nisan ve mayıstaki kursları iptal edeceğiz demişlerdi.
Hocam bu konu ile ilgili resmi bir bilgi var mi?

caylakcekirge' Alıntı:
ok_series' Alıntı:
Hocam bu konu ile ilgili resmi bir bilgi var mi?
Resmi bilgiden kastınız sanırım resmi yazı, öyle bir yazı ben görmedim. Ancak mebbisde onaylarda 4. onayı Necdet Sarı hocamız veriyor. Ben onun bize söylediğini yazdım. Direk birinci ağızdan bize böyle söyledi.

Değerli Meslektaşlarım,

bu faaliyetin yeri ve zamanı değişmiş.

bilgilerinize..

hayır hocam yeri ve zamanı değişti sadece.
eğer başvuru yapmışsanız ve onay bekliyorsanız dikkate almanız gerekebilir.
yeri ve zamanı değiştiği için size iptal hakkı da verirler

iyi çalışmalar

aydınDr' Alıntı:
hayır hocam yeri ve zamanı değişti sadece.
eğer başvuru yapmışsanız ve onay bekliyorsanız dikkate almanız gerekebilir.
yeri ve zamanı değiştiği için size iptal hakkı da verirler

iyi çalışmalar
tmm şimdi baktım evet değişmiş,bilgilendirme için teşekkürler

kurs kayıpppp
onay verildi mi diye gireyim dedim kurs kayıp ne onay ne red başvuru listesinde bile yok !!!! :verymad:

rizedeki kurs hem hazirana ertelenmiş hem yalovaya alınmış..yazıklar olsun..ağız tadıyla hiçmi bir iş yürümez bu meb de..

BBNET
Geri