2015000031 - FATİH Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğ

Kodla Büyü
İzmit merkezden bu eğitim için onayı çıkan arkadaşlar kendi aracımla gitmeyi düşünüyorum. yol masrafını paylaşarak birlikte gidebiliriz.

Arkadaşlar size gönderilen e-postayı mutlaka bir defa okuyun. Tavsiye. :+1:
Birde size verilen konunun branş öğretmeni ile görüşün.
kolay gelsin.

BAHADIRHAN' Alıntı:
Arkadaşlar size gönderilen e-postayı mutlaka bir defa okuyun. Tavsiye. :+1:
Birde size verilen konunun branş öğretmeni ile görüşün.
kolay gelsin.

hocam bana e-posta gelmedi...

henüz gelmedi.

Arkadaşlar bu arada bazı sebeplerden dolayı izmit - yalova gidip gelme durumum söz konusu. eğer bu taraftan katılacak arkadaş varsa iletişime geçebilir.

ya ta Şırnak' tan geliyorum sadece yol param 450 tutuyor bunlar karşılar mı bu kadar parayı bilen var mı?

arkadaşlar ilk defa bu kurslara katılacağım da okuldan mem den herhangi bir belge alınacak mı? yanımızda bilgisayar tablet vs. götürelim mi? nelere dikkat etmemiz gerekiyor? tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim :)

Yanınızda dizüstü mutlaka olsun.
Yolluk ve yevmiye kurs bittikten sonra elden veriliyor. Yol ücretleri rayiç bedeline göre ödeniyor. Uçak bileti fiyatlarını karşılamıyor maalesef.
Okulunuza yazı geç gelebilir onu beklemeden mebbis onay çıktınızı alıp okuldan onaylatıp yola çıkın.

hugo4545' Alıntı:
Yanınızda dizüstü mutlaka olsun.
Yolluk ve yevmiye kurs bittikten sonra elden veriliyor. Yol ücretleri rayiç bedeline göre ödeniyor. Uçak bileti fiyatlarını karşılamıyor maalesef.
Okulunuza yazı geç gelebilir onu beklemeden mebbis onay çıktınızı alıp okuldan onaylatıp yola çıkın.

teşekkürler hocam..

Arkadaşlar mail geldi ama biz bu sunumu ne kullanarak yapcaz. PowerPoint'mi yoksa Starboard'mu yoksa her ikisi birdenmi? daha önce katılan arkadaşlar bilgi paylaşırsa sevinirim.

Değerli meslektaşlarım,
Sunumunuzda antropi programindan yararlanacaginizi düşünüyorum.
Kolayliklar dilerim.

antropi (faz2 lerdeki akıllı tahta yazılımı) kullanarak eğitimde teknolojiyi kullanıp sectiginiz konuyu yapılandırmacı yaklaşıma göre anlatacaksınız.

BBNET
Geri