2015000030 FATİH Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğit

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hbbkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hbbkr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar 2015000030 FATİH Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğitici Eğitimi Kursu başvurusu kabul edilen var mı ?

benim de kabul edildi acaba buradan kabul edilen var mı diye merak etmiştim.

"Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu" ile sizin onay aldığınız bu kurs aynı mıdır? bilen var mı?
Ya da şöyle sorayım. Aranızda "Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu" nu alıpta "FATİH Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğitici Eğitimi Kursu" onaylan var mı?

FATİH Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğitici Eğitimi Kursu hocam onaylanan benim

Benimde onaylanmış arkadaşlar ama ben ilk defa katılacağım deneyimli arkadaşlar biraz bilgilendirirse sevinirim...Özellikle şu konularda
1-Şahsi arabamla gelsem bulunduğum ilçeden İstanbul için rayiç bedeli yazısı mı almam gerekecek? Ya da herhangi bir şeye gerek yok mu yolluk ödemesi için.
2-Kalma yerlerini enstitümü ayarlayacak? Eşimle geldiğim zaman eşim için aile odası şeklinde tercih yapabilir miyim ?
3-Ya da kendi özel yerde kaldığımızda bunları faturalandıracak mıyız. Yeme içme vs. felan.

LostParadise' Alıntı:
Benimde onaylanmış arkadaşlar ama ben ilk defa katılacağım deneyimli arkadaşlar biraz bilgilendirirse sevinirim...Özellikle şu konularda
1-Şahsi arabamla gelsem bulunduğum ilçeden İstanbul için rayiç bedeli yazısı mı almam gerekecek? Ya da herhangi bir şeye gerek yok mu yolluk ödemesi için.
2-Kalma yerlerini enstitümü ayarlayacak? Eşimle geldiğim zaman eşim için aile odası şeklinde tercih yapabilir miyim ?
3-Ya da kendi özel yerde kaldığımızda bunları faturalandıracak mıyız. Yeme içme vs. felan.

hocam başka bir yerde kalıyorsanız eğer faturalandırmak zorundasınız ama diğer konular hakkında bir bilgim yok.

bir de bugun okula tebliğ yazısı geldi. eğitime gelirken herhangi bir sey yapmamıza gerek var mı?
bir arkadaş görevli izinliye çevirmeniz lazım yoksa ek ders alamazsınız dedi böyle bir sey var mı acaba?

ben de btryim ama sıkıntı olmaz diye dusunuyorum.açıkcası tedirginim de cunku okuldan ilk giden benim idareye sordugumda pek bilgileri yoktu ne yapılacagından. o yuzden bıraz tedirginim. tebliğ yazısından başka bir sye yapmadım mesela ben. bir de mudur yardımcım yanınıza bir görev yeri belgesi verelim her ihtimale karşı dedi sağolsun onunla birlikte tebliğ yazımın fotokopisini aldım yanıma.

BBNET
Geri