2015000026 nolu hizmetiçi

Kodla Büyü

codegear

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2015000026 nolu hizmet icine başvurdum.

Katılacakların Nitelikleri : FATİH Projesi eğitmenleri

diyor

meslek lisesinde çalışıyorum, fatih projesiyle okulumuzun görünürde bir alakası yok, benim de yok sıkıntı olur mu, kabul ederler mi?

Faaliyet No : 2015000026 Faaliyet Adı : Bilgisayar - Android Programlama Kursu
Başlangıç Tarihi : 30/03/2015 Bitiş Tarihi : 03/04/2015
Faaliyet İli : RİZE Faaliyet İlçe : ÇAYELİ
Faaliyet Yeri : Rize Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO - ÇAYELİ / RİZE

Faaliyetin Kategorisi : Mesleki Yeterlilik ve Gelişim / Bilişim Teknolojileri
Faaliyet Tipi : Yüzyüze Eğitim
Faaliyeti Açan Birim : Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Katılacak Sayısı : 20

İçerik ve Açıklamalar :
Katılacakların Nitelikleri : FATİH Projesi eğitmenleri
Son Başvuru Tarihi : 06/03/2015

Onay Takvimi İl Son Onay : 17/03/2015
Okul / Kurum Son Onay : 10/03/2015 Birim Son Onay : 20/03/2015
İlçe Son Onay : 13/03/2015 HİE Son Onay : 30/03/2015

android programlama kursu hocam. Kurs içeriği umarım önemlidir. Fatih öğretmenlerinin öncelikli olması EBA platformunu andorid içerik geliştirmek ve EBA yı zenginleştirmek olabilir. (Tahmin)

zamanında bende eğiticilik yaptım ayrıca 2012 yılında da bir dönem fatih eğitmenliği yaptım. Şuan da BTR yim. başvuru yapabildim. Onaylanırmı onaylanmaz mı bilemiyorum.

meslek liseleri için deil o eğitim hocam ilçe kordinatörleri için yani fatih eğitmenleri için :++: :++:

ben eğitmenim geçen sene başvurdum reddettiler sebep: yeğitek personeli için... dendi

togius' Alıntı:
zamanında bende eğiticilik yaptım ayrıca 2012 yılında da bir dönem fatih eğitmenliği yaptım. Şuan da BTR yim. başvuru yapabildim. Onaylanırmı onaylanmaz mı bilemiyorum.

hocam bu eğiticilik nedir? fatih projesi eğitimde teknloji kullanımı eğitici eğitimi kursu ile mi eğitici olunur biraz bilgilendirebilir misiniz?

fatih projesi eğitimde teknloji kullanımı eğitici eğitimi kursunu alan herkes eğitmendir. Ancak il ve ilçede ayrıca görevlendirilen eğitmenlerde var eski ebitefolar gibi

serkan42' Alıntı:
togius' Alıntı:

hocam bu eğiticilik nedir? fatih projesi eğitimde teknloji kullanımı eğitici eğitimi kursu ile mi eğitici olunur biraz bilgilendirebilir misiniz?

hocam fatih projesinden önce eğitici formatörlük görevlendirmeleri vardı. Fatih projesi eğitimenlerinden önce. Fatih projesi eğitmenlerinden pek çoğuda eski eğitici formatördür zaten. Sanırsam şimdilerde fatih projesi eğitimde teknloji kullanımı eğitici eğitimi kursu ile fatih eğitmeni olunabilir tam bilmiyorum artık. 2012 de görevi bıraktım.

BBNET
Geri