2015000021 - FATİH Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğ

Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
"Öncelikle bilişim teknolojisi öğretmenleri ve okullarda fiilen bilişim teknolojileri rehberliği görevi yapan, http://fatihprojesi.meb.gov.tr adresinden ilan edilecek uzaktan eğitim sistemi üzerinden FATİH Projesi ön eğitimini tamamlayan öğretmenler"

Arkadaşlar eğitime katılmak istiyorum ama açıklama kısmında yukarıda durumdan bahsediyor. bu uzaktan eğitimi nasıl alıyoruz belirli tarihi var mı? Yoksa istediğimiz her an katılabiliyor muyuz? Nasıl yapılıyor?

katılım için o yazıyor fakat daha ben katıldım diye yazanı yada bilgisi olanı görmedik açıkcası olan varsa yazsın

Hocam ilan edilecek yazdıklarına göre daha ilan edilmemiş diye düşüyorum,birde bransı bilişim teknolojileri rehber öğretmenliği olmayanlar için bu ifade bence,virgülden sonrakı cümleden bu anlaşılıyor.

Bende öyle anladım ama bazı kurslar için hep bundan bahsedilmişti ondan sordum nys ne anlatıyorlar konuda bilmiyrm giden varsa anlata bir.

Bu seminer ne zaman ilan edilecek ne zaman olacak nasıl olacak bilgisi olan var mı arkadaşlar ? yani ön eğitim almak gerekiyor sonuçta.

hocam ben ilçeyi aradım uzaktan eğitim zorunluluğu bilişim öğretmenleri dışındakiler içinmiş.

Ben 5 onayı da aldım. Daha önce bu kursa gidenler herhangi bir yazı bir şey götürdüler mi? İstenen herhangi bir evrak var mı acaba? Yol ücretini alabilmek için herhangi birşey yapmamız gerekiyor mu?

Ben İstanbuldan geleceğim. Pazartesi sabahı katılmayı düşünüyorum. Siz nerden katılıyorsunuz? Ne zaman katılmayı düşünüyorsunuz? herhangi bir evrak falan geirmek gerekiyor mu acaba? İlk defa katılıcam ben hizmetiçi eğitime

Bir evrak yok hocam. Daha önce bir kaç hizmetiçi eğitime katıldım her hangi bir evrak götürmedim. Ben Tekirdağ dan katılıyorum.

serhatdemir hocam kalma işi nasıl oluyor? bize orada kalacak yer ayarlıyorlar mı yoksa biz kendimiz mi buluyoruz?

Hocam pazar günü gidiyorsunuz. Ben 2015000021 - FATİH Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğitmen Eğitimi kursuna geldim diyorsunuz sizden Nüfus Cüzdanınızı istiyorlar. Sonra da uygun bir oda verip gönderiyorlar. Kursiyerler için yer ayarlanmıştır. Aileleri ile gelecek arkadaşlar varsa önceden aramaları gerekiyor. Yer olmama ihtimali kursların yoğunluğuna göre değişiyor.

BBNET
Geri