2015000016 eğitimi onay tarihi ile oynanmış

Kodla Büyü

ylmzyklmz

Aktif Üye
Son başvuru 20 şubat ve okul son onay 23 şubat idi. Okulum 23 şubat tarihinde onayladı ama şimdi bakıyorum ilçe onayı "İlçe Milli Eğt. : 20/02/2015 - 21/02/2015 " şeklinde değiştirilmiş. Ve bu durumda ilçe onaylaması zor.

Kurum (Okul) : 18/02/2015 - 19/02/2015 BAKANLIK (Merkezi Faaliyet)
İlçe Milli Eğt. : 20/02/2015 - 21/02/2015
İl Milli Eğt. : 22/02/2015 - 23/02/2015
İlgili Birim : 24/02/2015 - 02/03/2015
Sorumlu Birim : 03/03/2015 - 16/03/2015

aynen hocam bende farkettim şok oldum yani :) yapacak birşey yok adamına göre muamele var

Değerli Meslektaşlarım,

Bu hizmet içi eğitim için başvurusu onaylanan var mı.

Kurs içeriği kurs yeri hakkında bilgi paylaşabileceklerden yardımlarını bekliyoruz.

kolaylıklar dilerim.

Başvuru sayısı - İlin eğitmen ihtiyacı gerekçesiyle benimkide reddedilenlerden hocam.Onaylanan şanslı arkadaşların illerini bende merak ettim doğrusu :shock:

gulsait' Alıntı:
Başvuru sayısı - İlin eğitmen ihtiyacı gerekçesiyle benimkide reddedilenlerden hocam.Onaylanan şanslı arkadaşların illerini bende merak ettim doğrusu :shock:

açıklayıcı bi bilgi verseler daha iyi olurdu ilin eğitmen ihtiyacı yoksa başvurular alınırken ihtiyaç olan illeri belirtseydiler keşke . bundan sonraki seminerlere başvuru yapmayız boşuna . başvuru sayısının fazlalığıysa diyecek sözüm yok

Çanakkale arkadaşlar. Bulunduğum ilçede benden başka btr yok.Bende beklemiyordum genelde reddediliyor, şaşırdım açıkçası onaylandığını görünce:) İlden de sanırım tek başvuran bendim.

ONAY TAKVİMİ
Kurum (Okul) : 18/02/2015 - 19/02/2015 BAKANLIK (Merkezi Faaliyet)
İlçe Milli Eğt. : 20/02/2015 - 27/02/2015 İlgili Birim : 03/03/2015 - 03/03/2015
İl Milli Eğt. : 28/02/2015 - 02/03/2015 Sorumlu Birim : 04/03/2015 - 16/03/2015
bendeki takvim bu şekilde

benimde onaylanmış Afyon. Bu arada arabası olup Afyondan geçebilecek olanlar iyi yol arkadaşı olurum sizlere :D

Ben de Diyarbakır'dan katılacağım. Uçak biletini karşılayacak mı Meb? Bilgisi olan var mı? Arkadaşlar 15 Mart Pazar 16.40'ta İstanbul Sabiha Gökçen'de olacak uçağım. Ordan Esenköy'e nasıl gidebilirim? Alternetif önerilerinizi bekliyorum.

songul_acar' Alıntı:
Ben de Diyarbakır'dan katılacağım. Uçak biletini karşılayacak mı Meb? Bilgisi olan var mı? Arkadaşlar 15 Mart Pazar 16.40'ta İstanbul Sabiha Gökçen'de olacak uçağım. Ordan Esenköy'e nasıl gidebilirim? Alternetif önerilerinizi bekliyorum.

Otobüs biletini rayiç bedeli olarak sayıyorlar, uçak bileti karşılanmaz.
Deniz otobüsüyle Esenköy'e gidebilirsiniz. Kadıköy'den her gün 18:20'de kalkıyor. Denizyolu daha rahat oluyor bence.
http://www.esenkoy.bel.tr/esenkoy/denizdenulasim.html

merhaba arkadaşlar benimde başvurum onaylanmış.

daha önce il dışında hizmetiçi eğitime katılan arkadaşlar gidiş geliş masraflarını karşılama durumları nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim.

Tabiki hocam. Görev yerinizle kurs yeri arasindaki mesafeye göre ortalama otobüs bileti fiyatıni veriyor size

Ben de bu durumdan dolayı mağdur oldum tam ilçeye onaylatacam bir de baktık tarih değişmiş elimizde patladı öyle

Arkadaşlar yevmiye, yolluk için herhangi bir belgeye ya da işleme gerek var mı? Onlar hesaplayıp veriyorlar mı?

porterta' Alıntı:
Arkadaşlar yevmiye, yolluk için herhangi bir belgeye ya da işleme gerek var mı? Onlar hesaplayıp veriyorlar mı?
birşey yapmanıza gerek yok.. gerekli hesaplamaları onlar yapıyor hesabınıza yatırıyorlar..

merhaba arkadaşlar bende Balıkesirden katılacağım inş.
Yolluk için bilet ibraz etmek gerekiyor mu? yoksa standart birşey mi ödeniyor.

Şimdi bu 23 Mart'taki eğitim için il formatörüne dilekçeyi yolladık.
Mebbis'tende mi başvuru yapmamız lazım ?
cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar. :? :? :?

kurs ile ilgili bilgilendirme maili veya yazısı gelecek mi arkadaşlar

BBNET
Geri