2015000013 - Network (CCNA Discovery 1) Kursu

Kodla Büyü
Erdal Hocam adına konuşmak yanlış ama kendisi böyle bir şey yapmaz. Kısmet değilmiş demek ki.
rezber' Alıntı:
Meslekte 9. yılım 2-3 yıldır bu kursa başvuruyorum. Hep red alıyorum arkadaş burdadamı sendika yandaşlığı var demeden geçemiyorum

ebfo45' Alıntı:
Erdal Hocam adına konuşmak yanlış ama kendisi böyle bir şey yapmaz. Kısmet değilmiş demek ki.
rezber' Alıntı:
Meslekte 9. yılım 2-3 yıldır bu kursa başvuruyorum. Hep red alıyorum arkadaş burdadamı sendika yandaşlığı var demeden geçemiyorum

Bu konuda üzerine iftira atılabilecek son insanlardan biridir. Bence mesajınızı direk silin. Tanısanız söz konusu olamayacağını da anlarsınız...

rezber' Alıntı:

Dostum bende 3 yıldır gitmeye çalışıyordum.. Bu sene çıktı. torpil yok gördüğüm kadarı ile başvuru önceliği ve şartlara bakılıyor. bu sene 10. sırada başvuru yaptım çıktı. Malum Sendikaya üye değilim.

vay arkadaş tırstım yaww..
Ben öyle sıkıya gelemem :mrgreen:
Bizde 2-3 sene bekledik yılmadık, artık çok çalışıp geçecezzz, :o
yoksam bi 10 yıl beklerik :puhaha:
Ben öğretmen evinde kalmıycam benim odamı kiralayabilirim.. :idea:

nosTRa' Alıntı:
ebfo45' Alıntı:
rezber' Alıntı:

Bu konuda üzerine iftira atılabilecek son insanlardan biridir. Bence mesajınızı direk silin. Tanısanız söz konusu olamayacağını da anlarsınız...
Arkadaşlar Erdal hocayı tanımam etmem. Kimse için şöyle böyle yorum da yapmadım.
Bu eğitime katılmayı çok istediğim halde hiç onaylanmaması gerçeğini paylaştım. Malum günümüzde sendikal faaliyetler çok revaçta acaba mı dedim.

Arkadaşlar merhaba,
Makam onayınızın verildiği kurs ile ilgili bilgiler aşağıdadır:

1- Eğitim Yeri : Ankara Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü - Başkent Öğretmenevi Yanı / Bahçelievler
2- Konaklama : Başkent Öğretmenevi'nde rezervasyon yapıldı Lütfen arayıp teyid ediniz.

3- Eğitimler Saatleri: sabah 08:30'da başlayacaktır. Bitiş için süre yok :)
4- Eğitimler bilgisayar lab'da yapılacaktır. Ancak varsa kişisel laptoplarınızı kesinlikle getirmenizi öneririm.
5- Eğitim bittikten sonra yolluk yevmiye ödemeleriniz hesabınıza sonradan yatacaktır. Bu nedenle hazırlıklı gelmenizde fayda var.

6- Konaklama yerine ulaşım:
Aşti Otogar'dan ANKARAY metrosuna binilip BAHÇELİEVLER durağında inilirse 4-5 dk yürüyüş mesafesinde Başkent Öğretmenevi'ne ulaşabilirsiniz. Kurs yeri de hemen yanında tek katlı bina.

Takıldığınız bir nokta olursa e-posta ile sorun lütfen.

Ankara dışından geleceklere şimdiden hayırlı yolculuklar.

BANA GÖNDERİLEN MAİL İCERİĞİ

BBNET
Geri