2015000013 - Network (CCNA Discovery 1) Kursu

Kodla Büyü

Kocaeli41

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu gün 4. onay geldi birde mesaj kursa katılamayacaklar yarına kadar bildirsin 5 onay gelir diye. Var mi ANKARA' ya gelen.

Bana da red geldi ama yılmayacağım aynısından bir tane daha var ona da başvurdum.....

Laptop lazım olurmu, acaba..
ya da ordan verilirmi bize..
Benim emaktar baya sıkıntılı ama..

bozo0660' Alıntı:
Laptop lazım olurmu, acaba..
ya da ordan verilirmi bize..
Benim emaktar baya sıkıntılı ama..

Laptopa kurs anında ihtiyaç olmuyor. Ama akşamları girmeniz gereken online sınavlar var. O zaman ihtiyaç duyacaksınız. Zaten soruların ingilizceleri nette birçok yerde paylaşılıyor (laf aramızda) :)

2015000020 hizmet içi eğitimini başvurdum bakalım onaylayacaklar mı...

Kursa katılacak olan arkadaşlar laptoplarını mümkünse getirsin gerçekten çok lazım olacak. Girmeniz gereken çokça sınav var. Ayrıca akşamları da ders çalışmanız gerekecek. Artık eskisi gibi değil, sorular da internette yok :)
Konaklamanız için Başkent Öğretmenevinde yer ayrıltıldı. Telefonla arayıp doğrulayın. Son olarak da yolluk yevmiye alacaklarınız kurs bittikten sonra hesabınıza yatacak. Yani tedarikli gelmenizde fayda var.
Kolay gelsin.

80486 makina server olacak ise linux üzerinden olabilir. Kasa neyse de Tüplü monitör beni yorar diye düşünüyorum... Bakanlık Aşti' den aldırabilir mi beni...

nosTRa' Alıntı:
80486 makina server olacak ise linux üzerinden olabilir. Kasa neyse de Tüplü monitör beni yorar diye düşünüyorum... Bakanlık Aşti' den aldırabilir mi beni...
Mesajınızı okuyunca baya gülümsedim hocam. :) Allah razı olsun

ramkan' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
Mesajınızı okuyunca baya gülümsedim hocam. :) Allah razı olsun
amaç da bir nebze gülümsetmek zaten ne mutlu bana

Kurs onayı gelen arkadaşların hepsi böteci mi? Bende bir sonraki kursa başvurdum çıkma olasılığı nedir onu merak ettim :mrgreen:

Kurs İçin Tavsiyeler

Merhaba arkadaşlar ben Cisco kurslarının 4 kademesini almış biri olarak bazı tavsiyelerde bulunmak istedim.

1- Sizler Cisco kursuna belge alayım gerisini boşver için başvurduğunuzu sanmıyorum bilgi almak birşeyler öğrenmek için başvuruyorsunuz bu nedenle internette yada sağda solda cevapları var bakarsın gibi mesajlar biraz tuhaf kaçıyor kopyala yapıştır yaparak inanın birşey öğrenemezsiniz yanınızda mutlaka bir laptop alın ve kursta gezmeyi bırakın konulara sınavlara 2-3 kişilik grup halinde çalısın. İnanın bunu yaparsanız sınavlarada 90+ not almanız içten bile değil ama bundan fazlası edineceğiniz bilgidir. Ciscoda her kademedeki bilgiyi öğrenmeden geçmeniz demek bir sonraki kademelerde hiçbirşey anlamamak demektir bunu sakın unutmayın.

2- Kesinlikle anlamadığınız yeri sorun öğrenmeye çalışın. Yoksa üst kademelerde çok zorluk çekersiniz.

3- Kursa giden arkadaşlar bu fırsatı çok iyi değerlendirsinler çünkü maddi olarak değeri yüksek olan bir programın içeriğini ücretsiz alıyorsunuz ve eğer kurs dışındada kendinizi bu alanda geliştirmeye çalısırsanız hem mesleki hemde başka alanlarda kendinize birçok kapıalr açarsınız. Bu kursu alan bazı arkadaşlarım şu anda öğretmenlik mesleğini bırakıp çok büyük kurumlarda iyi ücretlerle çalışmaktadırlar.

4- Kalacak yeri dert etmeyin nasısla sizler için yer ayrılıyor. Ayrılamsa mutlaka sizinle irtibata geçilirdi. Biz gece 3-4 e kadar ders çalışır öyle yatmaya giderdik. Sabah 7 yine kalk. o yüzden nerede kaldın hiç önemli olmuyor. Önemli olan neyi ne kadar öğrendiğin. Kurun birini Mersin'de aldık inanın 2 hafta boyunca denizi göremedik en son gün deniz varmış gidip bir bakalım girelim dedik inanın.

Kursa gidecek arakadaşlara başarılar dilerim. İyi çalışmalar

hanedantr' Alıntı:
Kurs İçin Tavsiyeler

Merhaba arkadaşlar ben Cisco kurslarının 4 kademesini almış biri olarak bazı tavsiyelerde bulunmak istedim.

1- Sizler Cisco kursuna belge alayım gerisini boşver için başvurduğunuzu sanmıyorum bilgi almak birşeyler öğrenmek için başvuruyorsunuz bu nedenle internette yada sağda solda cevapları var bakarsın gibi mesajlar biraz tuhaf kaçıyor kopyala yapıştır yaparak inanın birşey öğrenemezsiniz yanınızda mutlaka bir laptop alın ve kursta gezmeyi bırakın konulara sınavlara 2-3 kişilik grup halinde çalısın. İnanın bunu yaparsanız sınavlarada 90+ not almanız içten bile değil ama bundan fazlası edineceğiniz bilgidir. Ciscoda her kademedeki bilgiyi öğrenmeden geçmeniz demek bir sonraki kademelerde hiçbirşey anlamamak demektir bunu sakın unutmayın.

2- Kesinlikle anlamadığınız yeri sorun öğrenmeye çalışın. Yoksa üst kademelerde çok zorluk çekersiniz.

3- Kursa giden arkadaşlar bu fırsatı çok iyi değerlendirsinler çünkü maddi olarak değeri yüksek olan bir programın içeriğini ücretsiz alıyorsunuz ve eğer kurs dışındada kendinizi bu alanda geliştirmeye çalısırsanız hem mesleki hemde başka alanlarda kendinize birçok kapıalr açarsınız. Bu kursu alan bazı arkadaşlarım şu anda öğretmenlik mesleğini bırakıp çok büyük kurumlarda iyi ücretlerle çalışmaktadırlar.

4- Kalacak yeri dert etmeyin nasısla sizler için yer ayrılıyor. Ayrılamsa mutlaka sizinle irtibata geçilirdi. Biz gece 3-4 e kadar ders çalışır öyle yatmaya giderdik. Sabah 7 yine kalk. o yüzden nerede kaldın hiç önemli olmuyor. Önemli olan neyi ne kadar öğrendiğin. Kurun birini Mersin'de aldık inanın 2 hafta boyunca denizi göremedik en son gün deniz varmış gidip bir bakalım girelim dedik inanın.

Hocam nasıl çalıştınız peki bu kurs bu kadar ağır mı ben merak edip birşeyler öğrenmek istediğim için başvurumu yaptım bakalım hayırlısı artık boş boş oturmak bana hiçbirşey katmıyor

ucamus' Alıntı:
Hocam nasıl çalıştınız peki bu kurs bu kadar ağır mı ben merak edip birşeyler öğrenmek istediğim için başvurumu yaptım bakalım hayırlısı artık boş boş oturmak bana hiçbirşey katmıyor

CCNA1 ÇOK AĞIR DEĞİLDİR. 2 VE 3 AĞIRDIR. AMA BİZİM ZAMANIMIZDA 2 HAFTAYDI ŞİMDİ 1 E İNDİ ÇOK YOĞUN GEÇECEK AMA KONULAR AĞIR DEĞİL.

ucamus' Alıntı:
hanedantr' Alıntı:
Kurs İçin Tavsiyeler

bizim zamanımızda 2 haftalıktı kurslar ama ona rağmen yoğundu dediğim gibi kafa dengi 2-3 kişilik grup olun birlikte çalışın anlatın birbirinize o zaman dert edecek birşeyiniz olmaz

Meslekte 9. yılım 2-3 yıldır bu kursa başvuruyorum. Hep red alıyorum arkadaş burdadamı sendika yandaşlığı var demeden geçemiyorum

2015000013 nolu kursa başvuuru var mı? Bittiyse 1.basamak yeni kursa nasıl başvurabilirim? Faaliyet Listeleme ve Başvuru Ekranında hiçbir kuursa erişemiyorum.

BBNET
Geri