Ben tam anlamadım bunu sizin paranızı teminat olarak mi kullanıyor? Ben de bir FX şirketiyle çalışıyorum ancak sizin ne dediğinizi tam anlamadimbaynadir' Alıntı:forex yatırım şirketiyle çalışan bir eleman var. aylık yüzde 8 ila 10 arasında kâr payı veriyor. 1 yılda yüzde 100 kazanç oluyor. bende bir miktar para yatırdım. sorun çıkmazsa miktarı artıracağım. 3 yıldır paralarını sorunsuz alıyorlar... martın 10-15 i arası param yatacak. düşünen olursa özelden mesaj atabilir...
azeri parası %33 değer kaybettiyse ve ona para yatırdıysa şirkette %33 kaybetmiştir. bu nasıl mantık hocambaynadir' Alıntı:Bizim paramızla para kazanıp bize pay veriyor sadece. Mesela takip ettiyseniz Azerbaycan para birimi %33 değer kaybetti. Ona para yatırdıysa %33 kazandı bir gecede. Bize sadece %10 verecek. Kazancını sen düşün
Forexde mantık farklı. Eğer sat yönünde işlem açtıysanız o parite düştükçe siz kar ederziniz.her_dem' Alıntı:azeri parası %33 değer kaybettiyse ve ona para yatırdıysa şirkette %33 kaybetmiştir. bu nasıl mantık hocambaynadir' Alıntı:Bizim paramızla para kazanıp bize pay veriyor sadece. Mesela takip ettiyseniz Azerbaycan para birimi %33 değer kaybetti. Ona para yatırdıysa %33 kazandı bir gecede. Bize sadece %10 verecek. Kazancını sen düşün
ben de şu forex işini hep merak etmişimdir bilen arkadaşlar basitçe anlatabilir mi?tomreader2010' Alıntı:arkadaşlar bu forex tam olarak nedir sitelerde sürekli reklamı çıkıyor, hangi siteler güvenlidir birde
forex nedir bilmiyorum ama şöyle bir söz var: "acemi ve orta seviyedekiler borsa da, uzmanlar vob da, kurtlar forex de işlem yapar"tomreader2010' Alıntı:arkadaşlar bu forex tam olarak nedir sitelerde sürekli reklamı çıkıyor, hangi siteler güvenlidir birde
her_dem' Alıntı:azeri parası %33 değer kaybettiyse ve ona para yatırdıysa şirkette %33 kaybetmiştir. bu nasıl mantık hocambaynadir' Alıntı:Bizim paramızla para kazanıp bize pay veriyor sadece. Mesela takip ettiyseniz Azerbaycan para birimi %33 değer kaybetti. Ona para yatırdıysa %33 kazandı bir gecede. Bize sadece %10 verecek. Kazancını sen düşün
hiç bulaşmayalım o zamandenizlerb' Alıntı:forex nedir bilmiyorum ama şöyle bir söz var: "acemi ve orta seviyedekiler borsa da, uzmanlar vob da, kurtlar forex de işlem yapar"tomreader2010' Alıntı:arkadaşlar bu forex tam olarak nedir sitelerde sürekli reklamı çıkıyor, hangi siteler güvenlidir birde
fatih22222' Alıntı:http://www.hmajans.com/?p=476 bence bu yazıyı okumalısınız. Bana kalırsa bu senenin en akıllı yatırımı Döviz ya da tahvil olabilir. Altın ise risk alınarak girecek bir yatırım aracı çok paranız varsa gayrimenkul öneririm.