2015 Antep Formatörlük Başvuru Toplantısı:

Kodla Büyü
hadi hayırlısı bakalım :) umarım liseler tam dolar da ortaokullara da görevlendirmeler olur

fatih projesi kapsamındaki okullar dolmadığı sürece diğer okullara btr verilmiyor. İl küçük olsa ilk dönem öğretmenlerin bir kısmı ikinci önem bir kısmı fatih projesi kapsamındaki okullarda btr olsa diğer öğretmenlerde kendi okulunda btr olabilir. Kendimde dahil rahatımızı düşünerek kendi okulmuzda btr olmak istiyoruz. Hal böyle olunca fatih projesi kapsamındaki okullar dolmayınca kendi okulumuzda br olmak zor.

hayır neden her seneki gibi yayınlanmadı onu anlamadım hem neden özelden görüşeyim açıkça yayınlasınlar karışık işler kokusu geldi burnuma da...

ogasbes hocam il milli eğitim sayfasında toplantı olacağı duyuruldu http://btgaziantep.com sitesi de il btr sitesi. karışık ne iş olabilir ki :) belki duymamış, görmemiş olabilirsiniz.

ogasbes hocam karışık işler olması mümkün değil... Zaten toplantı yapıldı toplantıda hangi okulları kimlerin istediği hatta isteyenlerin puanlarının bile herkesin gördüğü bir ortamda yapıldığı ortada.... Herkesin gönlü rahat olsun... Emin olun en yakın zamanda yayınlanacaktır...

toplantıdan haberim var hocam hatta ben ilçede çalıştığım halde o gün antep merkezdeydim rauf hocayla da görüştüm. ben görev alamadım bu dönem. belde olan yerleşim yerimiz hiçbir şartı değişmediği halde ilçeye bağlı mahalleye dönüştürüldüğü için görevlendirme olmayacak artık bu tip yerlere dediler. bende tamam boynumuz kıldan ince sonuçta kanun değişti dedim ama merak ettiğim her sene bu zamana kadar yayınlanmış olurdu liste sonuçta görev alan arkadaşlar görevlerine başladılar heralde

sanmam gitmiyor görevlendirmesi yapılan arkadaşların okullarına gidiyor herhalde

Antep Fıstığı toplantısı diye okudum :) kafa yanıyo tabi son gün.

Rauf hocam, Eylül ataması ile yeni gelen BT öğretmenlerinden ve dolmayan Fatih Projesi okullarından dolayı önümüzdeki günlerde 2. defa BT Rehber öğretmen gorevlendirme isteklerini alacaklarını bizim formator arkadaşa söylemiş....

BBNET
Geri