murat02 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 251 20 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar il içi yerdeğiştirme isteğinde Bulanacaklar okul adını ve bt sınıfı varsa paylaşabilir mi? Benim okulum adnan menderes ortaokulu bt sınıfı var. 20 saat ders var.
Arkadaşlar il içi yerdeğiştirme isteğinde Bulanacaklar okul adını ve bt sınıfı varsa paylaşabilir mi? Benim okulum adnan menderes ortaokulu bt sınıfı var. 20 saat ders var.
murat02 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 251 20 Mayıs 2016 #3 Hocam ben tayin isteyeceğim. Tayinim çıkarsa kadro açılacak.
ktektas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 846 24 Mayıs 2016 #6 benim okulum tek devre oldu bu yüzden ikili bir okula gitmek istiyorum ama açık yer yok.
T tuncay2744 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 546 24 Mayıs 2016 #7 murat02' Alıntı: Hocam ben tayin isteyeceğim. Tayinim çıkarsa kadro açılacak. Genişletmek için tıkla ... Hocam nereye isteyeceksiniz, puanınız kaç? Ben okulda norm fazlasıyım, tayin istiycem.
murat02' Alıntı: Hocam ben tayin isteyeceğim. Tayinim çıkarsa kadro açılacak. Genişletmek için tıkla ... Hocam nereye isteyeceksiniz, puanınız kaç? Ben okulda norm fazlasıyım, tayin istiycem.
murat02 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 251 24 Mayıs 2016 #8 Hocam tercih ettiğim okullar üniversite civarındaki okullar puanım 158
murat02 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 251 24 Mayıs 2016 #9 İstediğim yerlerde açık yok gibi. İkinci sıra çalıştırılırsa belki bir ihtimal Tayinim çıkabilir. Bu sene pek fazla yer açılmadı.
İstediğim yerlerde açık yok gibi. İkinci sıra çalıştırılırsa belki bir ihtimal Tayinim çıkabilir. Bu sene pek fazla yer açılmadı.