Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toplantı bugün yapıldı. İlk defa katıldım böyle bir kargaşa olacağını tahmin edemezdim. İnanın izleyici dinleyici veya katılımcı pozisyonunda olduğumuz zamanlar hep eleştirdiğimiz öğrencilerimiz gibi davranıyoruz. Biraz sakin yahu. Daha fazla dayanamadım dilekçemi bıraktım çıktım. Yetkili arkadaşlara teşekkür ederim beni anlamış olmalılar ki toplantıdan sonra arayıp dilekçemi işleme koyduklarını belirttiler.
Bir konuda eleştirmek zorundayım. Gelen yazıda yazmasına rağmen BT sınıfı olan, altyapı yapılan ama sadece tahta takılmamış olan okula görevlendirme yapmamanız çok yanlış. Sadece tahtalı okul diyip durdunuz. Yarın öbürgün o okula tahta gelince kim ilgilenecek acaba sorarım size?
hayırlı olur inş. gaziantepteki bt koordinatör arkadaşlar çoğu ildeki arkadaşlarımızdan daha kibar, çalışkan ve bizlerle birlikteler sürekli. kendilerine teşekür eder, görevlendirmelerinde en kısa zamanda açıklanmasını dilerim.
görevlerimizi yapmaya çoktan başladık ama kafama takılan bir sorun var kurumnet üzerinden görevlendirme yazımız gelmediği için okulum göreve başlama yazımı henüz yazmadı umarım bir sorun yaşamam.