2015-2016 BTR Görevlendirmesi ile ilgili hususlar.

Kodla Büyü

halilce

Üye
Arkadaşlar biz okulda 2 öğretmeniz 36 saat Bilişim dersi var birimiz BTR öğretmen olmak istiyor diğeri derslere girmek istiyor. BTR olan öğretmen en az kaç saat derse girmesi gerekir 8 da 10 saat yeterlimi 15 saat zorunlumu. Bilgisi olan varmı.

Zorunlu ders saati diye bir şey yok hocam. Sadece dersi boş bırakmama ve BTR öğretmeni dersleri yerine ücretli öğretmen istenmemesi hususu var.
Yani 30 saat ders görevini yerine getiren arkadaşa verirsiniz. 6 saat'de BTR olan arkadaş alır. İkisi için ve sizin içinde en güzel çözüm yolu bu olur.

hocam geçen sene arkadaşım benzer bir durumdaydı. sene başında bt rehber öğretmene az ders verdiler ama 15 tatilde gelen yazıya göre yarı yarıya bölünmesi gerekiyor derslerin dediler ve öyle yaptılar.

Arkadaşlar, okuldaki ders yükünü tamamlamak şartı ile ilçemizde altyapı kurulan okul yok ise, ilçeden ile btr talep edebilirmiyiz. Zaten ildeyim o yüzden soruyorum. 3 gün gidiş geliş yapıyorum zaten en azından 2 gün evimize yakın yerde çalışalım.

buyey' Alıntı:
hocam geçen sene arkadaşım benzer bir durumdaydı. sene başında bt rehber öğretmene az ders verdiler ama 15 tatilde gelen yazıya göre yarı yarıya bölünmesi gerekiyor derslerin dediler ve öyle yaptılar.

Tamamen işgüzar bir şube müdürünün kararıdır bu.Bastırın arkadaşlar almamak için. Hepsinin beli bağlı bize. Yeğitek'in yayınladığı BTR görevleri yazısında böyle bir madde yok, okuyun okutturun.

28 saat ders var ve tek öğretmenim. Btr olarak görev almayı düşünüyorum ama derslerin tamamını almam gerektiği söylendi. Okulda formatorluk eğitimi alan öğretmenler mevcut. Ben 16 saat ders aldığımda geriye kalan dersleri diğer öğretmenlerin girmesi uygun mudur?

28 saat dersin varsa ne gerek btr ye hocam. tabiki senin düşüncen ama bende 28 saat ders olsa btr yi aklıma bile getirmezdim.

BBNET
Geri