2015/2016 Ankara BTR Görevlendirme Olurları Buyrun!!!

Kodla Büyü

cyberyahya

Aktif Üye
Sizi biraz sevindireyim arkadaşlar. Buyrun olurlar. Ortaokullarada görevlendirme yapılmış bu arada. Gözümüz aydın.

Ekli dosyalar

Re: 2015/2016 Ankara BTR Görevlendirme Olurları Burun!!!

listede adı olan liseye başvurduk ama görevlendirme yok listede ne bana ne başkasına okulun adi yok nasıl bi sacmalik bu varmi boyle bisey

Ankara Mem' i bir kez daha tebrik ediyorum.
Inşallah diğer illere örnek olur.... :alkis:

daha bazı iller başvuruları dondurmuşken Ankara'nın BTR'leri onaylaması manidar. Helal olsun

Ya arkadaşlar allah aşkına kaç yıllık öğretmensiniz. en erken göreve başlayacağınız tarih 28 eylül.

arkadaşlar bence göreve başlayacağınız tarihi değil görevinizin bitiş tarihine bakın olur yazısındaki ;) daha göre başlayamadan görevlendirmeniz bitmiş :P

Bugün okula gelen mail .tarihle ilgili düzeltme yapılacaktır denilmiş.

İlgi: a) 18/09/2015 tarih ve 9405791 sayılı yazımız.
b) 16.09.2015 tarih ve 9283859 sayılı Valilik Onayı.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı I. Dönem "Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni" görevlendirmesi yapılmış olup, ilgi (b) Valilik Oluru ve ekleri ilgi (a) yazımız ile duyurulmuştu.
Ancak, ilgi (b) olurda görevlendirme bitiş tarihi olarak sehven “2016” yılı yazılması gerekirken “22.01.2015 tarihine kadar” şeklinde yazılmıştır.
Görevlendirme bitiş tarihine ilişkin gerekli düzeltme Oluru alınarak ayrıca gönderilecektir. Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olarak görevlendirilen öğretmenlerimizin görevlerine başlamalarında herhangi bir engel bulunmayıp ayrılma ve başlamalarının sağlanmasını rica ederim.

Zafer YILMAZ
Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü
Bilgi İşlem VE Eğitim Teknolojileri Şube Müdürlüğü-1

ark lar bu birimr ulaşma imkanımız varmı acaba btr ile ilgili bilgi almam lazımda

Arkadaşlar benim okula görevlendirme yazısı gelmedi. Acaba burdaki olur ve listeye göre görev başlangıcı yapabilirmiyim? Birde Keçiören'de görev yapıpda okuluna görevlendirme yazısı gelen kimse varmı? Bilgilendirme yapılırsa çok sevinirim.

Arkadaşlar ben de bu olurda görevlendirildim. Şimdi bisim ek ders olayı nasıl olacak. 28 inden itibaren mi yazılacak

Oldukça ince bir çalışma olmuş valilik oluru 16 duyurma bilgisayarbilişim 18, ankara bilişim... 22 okullara gönderme ......??? göreve başlama...????

Salı günü görevlendirme yazısı geldi, 28 Eylül egitim ogretim yìlı başladigi için (olur tarihinden itibaren dese bile) 28 tarihli goreve başlama yazısını yazdırdìm.

Bugün de ek görevlendirme için başvurularin başladığı yazısı geldi. 2 ekim son tarihmiş..

BBNET
Geri