2015 İl Dışı İzmir İsteyenler?

Kodla Büyü
biz burda izmir yazacak olanlar puanını yazsın diyoruz, bin türlü yersiz eleştiri geldi. tek kelime ile "sana ne?" diyorum. ben izmir'i isteme sebebimi söylemek zorunda mıyım? lütfen tayin isteyen ve tavsiye verecek olanlar yazsın yoksa gölge etmeyin başka ihsan istemez.
 
destinaa88' Alıntı:
biz burda izmir yazacak olanlar puanını yazsın diyoruz, bin türlü yersiz eleştiri geldi. tek kelime ile "sana ne?" diyorum. ben izmir'i isteme sebebimi söylemek zorunda mıyım? lütfen tayin isteyen ve tavsiye verecek olanlar yazsın yoksa gölge etmeyin başka ihsan istemez.


olur mu öyle hocam hiç. işin en güzel tarafı bu. sen gelme sen gel. ben gideceğim sen gitme olayları bu sürecin tuzu biberi :)

sonra mesaj kalabalığından asıl yazması gerekenler sıkılıp konuyu okumayı takip etmeyi de bırakıyorlar.
 
Gençler puanım ben 154 eşim 151. Ikimizde Tefliyiz. izmir aydın sonlara ankara yazacaz. 2 Senedir izmir bekledim iyi yerler açılmadı ama bu sene kesin yazıyorum. 6 Senedir tabelada 5600 yazan ama sokakta köpek geçmeyen bir yerde yaşıyorum. 3 Sene de şemdinlide çalıştım. Izmir aydın anamın ak sütü gibi helal. Herkesin gönlüne göre olsun. Inşallah herkes istadiği yere gider.
 
Arkadaşlar 131 puan ile tayin isteyeceğim. İzmir, Muğla yada Manisa'yı istemeyi düşünüyorum. Umarım herşey istediğimiz gibi gönlümüzce olur. Hayırlısı...
 
Izmire giden gitmiş bi biz kalmışız demek. 2 Sene önce 20-30 kişilik puan listesi yapılmıştı. Bu sene pek isteyen yok anlaşılan. Neyse herkesin gönlünden geçen yer olsun.
 
il dışı tayin yarın açılıyor okullar biraz erken açılır da araştırma yaparız dedim ama nerdee.
bari bir gün önceden verselerdi okul listelerini de araştırsaydık biraz.

il dışı atamada 6 günlük süre az gibi bence. tercih dönemi 6 gün olsun da okul listesi biraz erken açıklansa ya...
 
Arkadaşlar merhabalar. Bende İzmir yazmayı düşünüyordum ama hayal kırıklığına uğradım. İl içi yerdeğiştirmeden sonra açık kalan merkez ve merkez ilçelerdeki hiç bir meslek lisesini açmamışlar. Aliağa(1) Menemen(4) ve Çiğli(1) Foça (2)de Halkeğitimler de dahil açmamışlar. Aynı durum güney bölge içinde geçerli malesef. Açılan tek yer Menemende bir Meslek lisesi oda menemenin köyünde. Ortaokullarda hep kıyı kenar okulları. Muhtemelen rotasyonda öğretmenleri oynatmak için açmadılar.

En son duruma göre Meslek Lisesi istediğimden sadece menemendeki okulu yazmayı dusunuyorum. Ortaokullar cazip gelmiyor. Kuzey bölgede okul düşünenler varmı? bi konuşalım isterseniz.
Selamlar.
 
Ban torbalı meslekleri eşimde torbalıdaki ortaokulları ve bucadaki ortaokulları yazmayı düşünüyoruz. Torbalı nasıl bir yer açılan okullar nasıl bilen varsa yardım edebilir mi?
 
KEMALPAŞA HAKKINDA: (<765 - Kemalpaşa-Evka3 Metro> otobüsü var.)

Sütçüler: İzmir-Ankara Yolu üzerinde yer alıyor. ESHOT yok. Kemalpaşadan dolmuşu var. Yeni okul binası yapılıyor.
Ören: Kemalpaşa - Bağyurdu hattında. 767 nolu ESHOT ile ulaşımı var.
Bağyurdu: Kemalpaşa - Bağyurdu hattında. 767 nolu ESHOT ile ulaşımı var. (Örenden biraz daha uzak)
Halilbeyli H.A.K. : Kemalpaşa - Bağyurdu hattında. 767 nolu ESHOT ile ulaşımı var. (bağyurdundan biraz daha uzak) Ortaokul için Yeni okul binası yapılıyor.

Fatih Projesi kapsamında Okul BTR olmanız durumunda ilçe içi görevlendirme olabileceğini de düşünün bence. 2. Faz kapsamındaki okullarda ET teslim alınmalar yapıldı. Eylülde BTR görevlendirilmeleri için daha çok okul olabilir gibime geliyor.(TAHMİNDİR SADECE)

Ben Kemalpaşada ikamet ediyorum. kiralar doğalgazlı 550-700 arasında değişebiliyor. Kışın İzmir'e göre biraz daha soğuk oluyor. Nif dağı üfürüyor...
Tayini çıkacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun...
 
arkadhan' Alıntı:
Ban torbalı meslekleri eşimde torbalıdaki ortaokulları ve bucadaki ortaokulları yazmayı düşünüyoruz. Torbalı nasıl bir yer açılan okullar nasıl bilen varsa yardım edebilir mi?
torbalı göç almış bir yer, izban hattı yeni ulaştı oraya. ulaşım olanakları daha iyi eskisine göre. kiralar izmire göre daha iyidir. menemen'e göre sosyal olanakları az daha iyidir ama pek sevdiğim bir ilçe değil. izmir havası yok onu söyleyim...
 
kemalpaşa'nın izmir ile alakası yok. havası suyu kültürü bildiğin Erzurum =) ben olsam kesinlikle yazmadım, siz bilirsiniz tabi =)
Kemalpaşa'da kalıp da Bornova'dan geliş gidiş yapanları duymuştum, bu durumda yazabilirsiniz ya da sıçrama tahtası olarak görüyorsanız.
 
SIDIKA AKDEMİR BİLİM VE SANAT MERKEZİ
bilim sanat merkezi ne oluyor bilen var mı sahil kenarında bi okul puanı yüksek olur ama yinede öğrenelim
 
bu konuda daha önceki mesajımda da belirtmiştim arkadaşlar İzmir de merkezi okullarda boş olanların çoğu isteğe bağlı il dışı tayinde açılmaz onların bir kısmı özür grubuna açılır diye bu nedenle il içinde şurası açıldı o zaman il dışına açarlar durumu yok.
 
Kiranin dusuk olduğu yer yok artik 700 800 tl den asagi ev yok büyükşehir lerde. en yakin ilçeler bile 40 km bide ilçe merkezi ne 10 20 km ne biçim yer acmislar
 
ben ödemişliyim 4 okul var önümde ben bile düşünüyorum hiçbiri merkez değil hiçbirinde ders yok işin daha kötüsü 3 yıl bekler iliçi alırım diyeceğim boş okul da yok ödemişte. köylerde ders az ne olacak bilmiyorum.
sisteme bak 8 yıllık öğretmen köye sürülüyor !

ÖDEMİŞ YAŞAM için mükemmel bir yer. izmire 110 km gündüz nufusu 80 bin civarında gece 60 bin tabelada 70 falan yazıyo. sanayi yok millet tarımla geçinir bu yüzden her sokakta ortalama 1 kahvehane var. malesef dedikodu biraz boldur. yaşam ucuzdur. kaloriferli ev azdır.
ailem ödemişte yıllardır da gitmek isterim ama şuan bende kararsız kaldım. hamamköy 40 km civarında dağ üstünde aydınla ödemiş arası
başka sorun varsa yaz hocam
 
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
kemalpaşa'nın izmir ile alakası yok. havası suyu kültürü bildiğin Erzurum =) ben olsam kesinlikle yazmadım, siz bilirsiniz tabi =)
Kemalpaşa'da kalıp da Bornova'dan geliş gidiş yapanları duymuştum, bu durumda yazabilirsiniz ya da sıçrama tahtası olarak görüyorsanız.

Arkadaşlar geçen sene ben vandan kemalpaşa'nın köyüne çıkmıştı tayinim. Buca'dan araba ile geliş gidiş yapacaktım (bilen bilir gölet tarafından Kemalpaşa-Torbalı tarafına çıkan yol var evden okula 35 km lik yol var Kemalpaşa da Buca'dan o yol ile 42 km yaklaşık) hani şahsi arabası olanlar Buca'dan da geliş gidiş yapabilir ama yanlış görmediysem bu sene açılan okullar Torbalı tarafında değil Turgutlu tarafında.

Geçen sene Kemalpaşa-Torbalı okulları genelde dediğim tarafta idi Buca'dan geliş gidişe müsait idi. Bu sene verilenlerden Torbalı'daki Ayrancılar Ege-Koop Ortaokulu Buca'ya 30 km mesafede diğerleri ise 45 km ye dayanmakta.

İki okuldan daha bahsedeceğim. Birincisi Menemen'de asarlık çok kötü olduğunu duymuştum ki sınıf arkadaşımın eşinin tayini geçen sene çıkmasına rağmen iptal ettirdiler. İkincisi ise Beydağ'da açılan HEM. Sınıf arkadaşım oraya atandı daha sonra müdür yard. geçti. İstifa etmesine rağmen norm açık görünüyor. Oraya gelen kişi gidecek gözü ile bakabilir ki ilçede bilişimci ihtiyacı yok.

Son olarak genel itibariyle İzmir'e tayin isteyenlere yardımcı olurum özellikle Bucayı isteyenlere. Bucaya gelenler bi nevi komşum olacak da...
Tekrardan hayırlı olsun herkese...[/quote]
 
beydağda bi yakınım müdür orda vardı btci dedi ama idareci oldu galiba dedi anlam verememişti norma
çok sağol hocam beydağ ı çizdik
 
evet menemen asarlık göç bölgesi, okul sıkıntılı.
menemen'deki irfan erdem ortaokulu ise roman mahallesinde. asarlıktaki okuldan daha kötü diye duymuştum. tabi araştırın
 
xodeda' Alıntı:
Selçuk ilçesi ?
2 hafta önce efes'e gitmiştim. daha önce de şirince için gitmişliğim var =) gördüğüm kadarıyla küçük sakin bir ilçe. pek göç almış gibi gözükmüyor... kuşadasına 20-25 km yakınlıkta. bizim okulda bir arkadaş selçuktan gidiş geliş yapıyor dolmuşla. evler merkeze göre çok daha uygun ama kışın ölüdür muhtemelen...
 
tayin isteyecek arkadaşlar puanlarımızı yazarsak birbirimize daha çok yardımcı oluruz.

puan:98
 
Geri
Üst