S sere Üye Mesajlar 5 20 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkdaşlar özür durumundan iliçinde basvuru yapan varmi ? Puanlarinizida yazarmisiniz benim 30.
Merhaba arkdaşlar özür durumundan iliçinde basvuru yapan varmi ? Puanlarinizida yazarmisiniz benim 30.
desouza82 Aktif Üye Mesajlar 237 20 Ağustos 2015 #2 Arkadaşlar özür grubunda şuan mebbise girdiğinizde okul listeleri görünüyor mu? Bu arada hatayla bir ilgim yok :mrgreen:
Arkadaşlar özür grubunda şuan mebbise girdiğinizde okul listeleri görünüyor mu? Bu arada hatayla bir ilgim yok :mrgreen:
alley_upp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 652 20 Ağustos 2015 #4 nerdesın nereye ıstıyorsun hocam ? bızım okula ozur durumu atamasında bılısım normu verılmıs.
E emines Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 329 20 Ağustos 2015 #7 Ben kahramanmarastan adanaya basvurdum. Sabah 9 gibi bransinizda boş kontenjan bulunmamaktadir diyordu sonra tamamen kaldirildi.
Ben kahramanmarastan adanaya basvurdum. Sabah 9 gibi bransinizda boş kontenjan bulunmamaktadir diyordu sonra tamamen kaldirildi.
I imsiyat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 469 21 Ağustos 2015 #8 benim puanım 75 ve antakya - samandağ- iskenderun isteyeceğim. TEF
S semishe Site Gezgini Mesajlar 55 22 Ağustos 2015 #10 Hocam iskenderunda hangi okulları yazcaksınız puanınız kaç